Hogyan hízak? Én egy 12 éves lány vagyok 33kg, és szeretnék hízni mert mindig csufolnak pl. :szomszéd, osztálytársak. Stb.
Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 13:20
1/5 anonim válasza:
Egyél többet. Amúgy ne pánikolj még fejlődik a szervezeted és a tested is.
2/5 TappancsMancs válasza:
Egyél többet, de ügyelj a három fő tápanyagra. Fehérje, zsír és szénhidrát. A fehérjét a legnehezebb bevinni mert mindenben a zsír és/vagy a szénhidrát a több. Erre ügyelj. Némi vitamin komplexen és elegendő folyadék. Vannak neten tápanyag táblázatok ami segít egy kicsit átlátni az energiatartalmakat összetevők szerint.
3/5 anonim válasza:
En is nagyon nehezen hìztam eleinte es egyszer csak sikerült majd neked is fog! Lehet nehezen de majd fogsz hìzni nyugi! Engem is csufoltak eleinte me foglalkozz vele! Eljön majd az az idő is, hogy majd fogyni akarsz! Még változni fog rengeteget a tested hisz még csak 12-éves vagy! Ne foglalkozz senki véleményével csak a sajatoddal! Sok sikert
4/5 anonim válasza:
Én is pont így vagyok,13 leszek augusztusban és karácsonykor múltam el 28 kg,most 34 kg vagyok.Csak simmán bekajáltam Szentestén és azóta így vagyok,de így pont megfelel szerintem.Ne törődj,ha csúfolnak,lehet hogy pont csak irigyek♥
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!❤
2018. márc. 30. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!