Bátyám terrorizálja az unokatesónkat! Mit tegyek? 18F
Figyelt kérdés
A bátyám 22 éves. Ő alapból egy olyan ember hogy mindenkinek szeret keresztbe tenni, szereti ha másnak kárt okoz, és imádja az emberek vérét szívni. Hihetetlen önző, és szemét ember néha. Sajnálom, de ezt kell mondanom a saját bátyámról... Az unokatesónkat különösen szereti cseszegetni. 12 éves kisfiú, és az anyja sokat jön ide, emiatt a kisfiú is, és a bátyám állandóan piszkálja. Ha az anyja nincs itt, akkor ütögeti, kergeti, múltkor megkergette egy vízipisztollyal az egész udvaron keresztül. A gyereken látszik hogy nem élvezi, és persze ha látom hogy szemétkedik vele, akkor segítek, és leállítom a hülye bátyám, de nem vagyok mindig itt én sem. A játék autóját ledobja az emeletről, (társas házba lakunk, a 2. emeleten) Meghúzza a haját, elveszi tőle a telefonját, kikapcsolja a tv-t ha éppen nézi, meg hasonló finomságok... Hiába mondom neki hogy hagyja abba ne kötekedjen senkivel, csak nevet. Anyáéknak elmondtam, persze ők is leszidták, de semmit nem ér. Mikor kisebb voltam engem is betalált és folyton piszkált, épp ezért értem még teljesen az unokatesónkat. Főleg hogy még csak 12, a bátyám meg 22, könnyű egy kisebbet bántani...Mamánkat is volt hogy megütötte "viccből" nemtudok már vele mit kezdeni, tényleg. És még velünk lakik. Le is tagadhatnám hogy a testvérem, mert nagyon különbözünk.. 18F2021. szept. 5. 14:14
21/27 anonim válasza:
Jó akkor az nem te vagy, de ettől független is, a megoldás nem az, hogy akkor ütök...
22/27 anonim válasza:
De ebben a helyzetben igen, ki is fejtettem miért.
23/27 anonim válasza:
De te nyugodtan menj el a kérdezőhöz és simogasd a bátyját amíg téged is ütni kezd:D
24/27 anonim válasza:
Kifejtettél mindent csak afelett siklasz el sokadszorra, hogy szerinted tényleg úgy működik, hogy megütöm és megjavul? Az eszedbe se jut véletlen se, hogy pont ellenkező hatást vált ki.... ugye nem.
25/27 anonim válasza:
Egy ilyen esetben, szerintem igen, meg kell neki tanítani, hogy nem ő a kiskirály, ennyi. Ha nem tanul belőle, még be kell neki húzni párat és megtanulja hol a helye.
26/27 anonim válasza:
Esetleg vedd videóra, amikor csak tudod, szedd össze az emlékeidet is, és menj el a gyerek anyjához ezzel. Gondolom, ő utána majd rendezi a helyzetet ezzel a senkiházival. De minimum, hogy a közelébe nem engedi a sajátját. Szülőként pedig úgy égne a pofám, hogyha ilyet csinálna az elvileg felnőtt fiam, hogy magam ráznám ki a ruháiból. Előbb kellett volna, akkor nem lenne ilyen.
27/27 anonim válasza:
A legeslegelső válasz tökéletes! Nagyon tetszik a gondolkodása.
Jól átlátja helyzetet és tökéletes segítséget kaptál tőle.
Ritkán lát az ember ilyen színvonalú segítséget ezen az oldalon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!