A bátyám vett magának egy iphone x-t hogyan vegyem rá anyáékat hogy vegyenek nekem is egyet?
Szerintem felesleges ilyen drága telefont kérned. De ettől függetlenül meg lehet próbálni, egyszerűen kérdezz rá.
Ha nincs rá keret, valószínű úgyis elmondják.
Nem ismerjük az otthoni viszonyokat.
Ha a bátyád a saját pénzéből vette az az ő dolga.
Hát én mint szülő akinek kamasz gyereke van csúcs telefont csak nyomós érvel vennék úgy hogy meg tudnám engedni hogy a családban mindenkinek iPhone legyen de senkinek nincs.
Megfelelő viselkedésért megfelelő hozzáállással ha ki meri nyitni a száját és tudunk beszélni róla akkor erősen elgondolkodnék rajta, és valami nagyobb ajándéknak, Szülinapra karácsonyra esetleg.
Ez nem azt jelenti hogy nem hibázhat, nem csinálhat hülyeséget, csak utánna úgy álljon a dologhoz...
Ez vagyok én mások nyilván máshogy állnának hozzá, te ismered a szüleidet és az anyagi helyzeteteket.
Igazán drága telefon akkor való egy embernek ha megdolgozott érte. Persze tudom ez nem működik így mindenhol.
Ez az én véleményem...
Dolgozz meg érte.
A bátyád vette és nem a szüleidtől kapta. A kettő jócskán nem ugyan az
13 -as vagyok. Látom sokaknak nem tetszett hogy teljesítményt kell lerakni az asztalra ahhoz hogy valamit kapjon az ember :)
Azonnal most de rögtön azonnal mindent is...
Bárkinek bármilyen véleménye lehet. Úgy pontoz mindenki ahogy akar...
Viszont az ilyenek hogyan fognak küzdeni bármiért az életben? Hogy fognak helytállni a munkahelyükön ahol teljesíteni kell sőt elvárások vannak...
Mindenesetre érdekes nagyon...
Kedves 13-as!
Én azért pontoztalak le, mert a kérdésnek - ahogy a válaszod azt követő részének - semmi köze ahhoz, hogy: "[...] meg tudnám engedni hogy a családban mindenkinek iPhone legyen de senkinek nincs."
Továbbá úgy zárod, hogy ez a te véleményed, mintha tiszteletben tartanád másokét, de a lepontozást egyből kikérted magadnak... érdekes nagyon..
#17 lehet eléggé elbeszélünk egymás mellett.
Biztos hogy a kiemelt résznek semmi köze ahhoz amit írtam? Mert így kiemelve valóban, de ha visszahelyezed akkor is biztos vagy benne? :)
Nem kértem ki magamnak a lepontozást csupán viccesnek tartottam :)
Én viszont megzöldezlek, annyira megsértődtem :)
"úgy zárod, hogy ez a te véleményed, mintha tiszteletben tartanád másokét"
Nekem baromira nem ez jön le abból, ha valaki ezt odabiggyeszti a mondókája végére. Inkább az, hogy ő maga sem biztos benne, hogy jól gondolja-e, de kéri, hogy ne hülyézzék le (merthogy miért ne lehetne neki is véleménye, mint bárki másnak?) - és ezzel sokszor kb. lenullázza mindazt, amit írt.
Teljesen biztos, a kérdés szempontjából lényegtelen a te valós anyagi helyzeted, esetleg a Kérdező szüleinek monetáris preferenciái lehetnének érdekesek. (Persze akkor sem kell "csakazért" telefont kapnia, ha megengedhetik maguknak.)
Nevetségesnek tartottad, ezért kikérted magadnak. Ezt el tudja olvasni bárki fentebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!