Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám vett magának egy...

A bátyám vett magának egy iphone x-t hogyan vegyem rá anyáékat hogy vegyenek nekem is egyet?

Figyelt kérdés
nagyon tetszik az új telója és nekem is jól jönne
2021. aug. 11. 12:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Kérd meg őket
2021. aug. 11. 12:26
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Bátyádtól kérj tippeket munka/pénzkereset ügyében, és a munkád árából majd veszel magadnak.
2021. aug. 11. 12:27
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

Anya, Apa elmentem diákmunkázni és kerestem fél milliót. Mivel kiskorú vagyok ezért a pénzemből legyetek szívesek venni nekem egy "ájfont", mert ezzel akarok menőzni mindenki előtt. Természetesen a telefon fenntartását is én fogom finanszírozni a zsebpénzemből.

Ha ezzel szöveggel jönne oda hozzám a fiam akkor én biztosan megvenném.

2021. aug. 11. 12:29
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
"vegyenek neked is"? Csak neked vennének, a bátyád a saját pénzéből vette (legalábbis a megfogalmazásod alapján). Megkérheted őket szépen, de az ő pénzük, arra költik, amire akarják. Ha nem akarnak neked ilyen telefont venni, akkor nem fognak. Dolgozz és spórolj te is, aztán azt veszel magadnak a saját pénzedből, amit szeretnél.
2021. aug. 11. 12:30
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Javasolnék egy ár érték arányos telefont inkább, Xiaomi redmi note 9 pro-t például.
2021. aug. 11. 12:32
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem te vagy az aki múltkor kérdőívre vonta a báttyát mert még iphone 5 telót használ..?
2021. aug. 11. 12:41
 7/25 anonim ***** válasza:
96%

"Vett magának"

"Anyuék vegyenek nekem is"

???

2021. aug. 11. 12:45
 8/25 anonim ***** válasza:
2021. aug. 11. 12:47
 9/25 anonim ***** válasza:
96%

Van valami probléma a mostani "telóddal"? Mert feleslegesen szerintem semmiképp nem fognak venni neked a szüleid egy 200 000 Ft-os telefont.

A bátyád magának vette, az ő dolga, hogy mire költi a pénzét, miért kellene ezért a szüleidnek vennie neked egyet? Majd ha neked is lesz saját kereseted, mint a testvérednek, akkor veszel magadnak amit akarsz.

2021. aug. 11. 13:24
 10/25 anonim ***** válasza:
87%

6: kérdőívre vonta. Ez jóóó! :D Éljen a prediktív billentyűzet!Kérdező: a SAJÁT pénzéből mindenki azt vesz, amit akar. Apámnak pl. az a heppje, hogy úgy cserélgeti a műszaki cikkjeit, mint én az alsóneműmet, évente cseréli a jobbnál jobb okostévéit, számítógépeit, stb.

Anyukám utazásra szórta ugyanígy, egészen addig, amíg be nem rántotta a féket a koronavírus.

A saját pénzét - pontosítok: jól felfogott érdek miatt(kilakoltatás), ami abból a rezsi (víz, villany, gáz, közös költség, élelem) befizetése után megmaradt arra költi, amire akarja.

2021. aug. 11. 13:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!