Normális hogy a 14 éves húgom perverz és olyan dolgokon szokott fantáziálni azzal a fiúval aki tetszik neki meg hasonlók...?
Figyelt kérdés
Nekem szokta mesélni🤔
22L
2021. aug. 5. 12:30
11/27 anonim válasza:
Én 14 évesen már a farkamat vertem, egyáltalán nem korai :D
12/27 kovpet válasza:
Az nem derül ki, hogy pontosan mi a perverziója. Amúgy furcsa, hogy ilyen mélyen beavat a vágyaiba, de mindenki más.
13/27 anonim válasza:
Normális, de ez az elmesélős elég fura
14/27 anonim válasza:
Az nem perverzió, hogy szexuális gondolatai vannak:)
15/27 anonim válasza:
Dolgoznak a hormonok! En 15 évesen veszítettem el a szuzességemet!
34 N
17/27 anonim válasza:
Szerintem normális, 14 éves, és kezd érdeklődni a fiúk iránt. Megbízik benned, próbálj neki segíteni. Tapasztaltabb vagy, számíthat rád.
18/27 anonim válasza:
INkább az a fura, hogy ja elmeséli, aztán rögtön nyilvánosság elött emg is kell kérdezni h normális e.
20/27 Laylah válasza:
Az első alkalom, hogy megtetszett valaki, 9 évesen volt... szóval nagyon nem korai :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!