Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lustaság vagy betegség?

Lustaság vagy betegség?

Figyelt kérdés
Az öcsém lassan 20 éves. Dolgozik keményen a munkahelyén, le se ül stb. Itthon viszont nem csinal semmit. De olyan szinten semmit ha a kaja nem lenne elé téve még enni se enne. Probaltuk hogy nem szolgaltuk ki de olyan szinten lefogyott hogy hihettlen. Se furodni, se fogat mosni nem akar. Semmit csak fekudni az ágyban és telefonozni meg aludni munk utan. Mit csinaljak vele? Rettento igenytelen. Ennyire lusta lenne? Vagy ez betegseg?

#lustateso
2021. júl. 14. 18:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Barátnö, barátok? Azok sincsenek?
2021. júl. 14. 23:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kimerült a munkában ennyi. Önszántából van ennyit dolgozni vagy kötelező?
2021. júl. 15. 01:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
+ van valami szakmája? Nem tudna másik munkahelyet keresni?
2021. júl. 15. 01:05
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Szabadnapján is ilyen igénytelen? Vagy mindig ilyen volt ? Mert ha mindig ilyen volt akkor szimplán lusta .
2021. júl. 15. 05:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is dolgoztam olyan helyen napi nyolc órát (plusz 2x1,5 az utazás), hogy mire hazaestem élni nem volt kedvem.

A sokszor 6-8 órás állás, meg aztán még befelé a bkk-n, plusz haza. Gyűlöltem, és hazaértem, ha valaki nem készített nekem szendvicset, akkor nem ettem, mert semmi erőm nem volt. Fizikailag voltam ko.

2021. júl. 15. 11:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15 - ezek a munkák pontosan arra jók, hogy megtanítsák az embernek azt, hogy dolgozni, és tanulni kell azért, hogy ne kelljen életed végéig - nemhogy a végéig, de huzamosabb idegig se - ilyen munkát végezni. Komoly lecke, fontos lecke, nekem is megvolt (nekem Tesco árufeltöltő). Soha soha többet nem fogok ilyen munkát végezni.
2021. júl. 15. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is a tesco meg a gyárak...
2021. júl. 16. 23:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát, ha jobban belegondolok kamaszkoratol fogva mindig ilyen volt. Egyedul volt itthon most pár napig, sztem megint fogyott 10kgot… csont es bor mar ez a gyerek. Hogy lehet ennyire lusta valaki h még enni se kel fel? Mit tudnék csinalni vele. Az mar abszolut nem erdekel h a házimunkába nem segit, csak magát látná el valahogy…
2021. júl. 19. 19:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Üljetek le együtt enni, hívd el valahova mozdítsd ki.
2021. júl. 19. 20:04
 20/20 anonymousreview60 ***** válasza:
"Egyedul volt itthon most pár napig, sztem megint fogyott 10kgot" 1. max. 2-t. Ha azalatt sem evett, akkor az már nem lustaság, hanem depresszió. Lehetséges, hogy ki tudjátok mozdítani belőle, de érdemes lenne ezzel a helyzettel - már ha belátja, hogy baja van - pszichológushoz küldeni. Ha nem akar menni, akkor nektek kell kíméletesen kiszedni belőle, mi a baja (ha ő egyáltalán tudja).
2021. júl. 20. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!