Szerintetek hogy lehetséges hogy a nővérem, nem viszonozta hogy megpofozták?
Figyelt kérdés
Amikor a nővérem egyszer elkezdte nekem osztani az észt meg össze vissza dirigált, jött az egyik osztálytársa csaj és mondta neki hogy álitsa le magát mert nincs igaza, a nővérem elkezdett neki is pattogni,hogy ne szóljon bele, meg lekurvzta a csajt stb. erre a nővérem kapott egy akora pofont a csajtól hogy csak néztem mint a moziba, hogy most mindjárt neki ugrik szegény csajnak, de valamiért csak szóváltás volt utána köztük, de arra a pofonra azóta is emlékszek, majdnem leesett a feje a nővéremnek,pedig erős csaj amúgy, de szerintetek mértnem adta vissza a másik csajnak a pofont?2021. júl. 3. 20:35
21/24 anonim válasza:
Szerintem is vagy meglepődött vagy nem akarta, hogy nagyobb galiba legyen a dologból. Meg kell kérdezni Tőle. Ezt csak Ő tudja megmondani.
23/24 anonim válasza:
Kitaláció az egész. Az kérdező beteg ember
24/24 anonim válasza:
"Volt már ez a kérdés..."
Én még nem láttam, vagy lehet h törölték.
A kérdésre válaszolva: lehet hogy a nővéred leszbi és a csaj aki le pofozta az a bikája.
Vagy már korábban is össze ugrottak és a pofozós csaj be csicskította. Esetleg olyan rokonai vannak......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!