Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek hogy lehetséges...

Szerintetek hogy lehetséges hogy a nővérem, nem viszonozta hogy megpofozták?

Figyelt kérdés
Amikor a nővérem egyszer elkezdte nekem osztani az észt meg össze vissza dirigált, jött az egyik osztálytársa csaj és mondta neki hogy álitsa le magát mert nincs igaza, a nővérem elkezdett neki is pattogni,hogy ne szóljon bele, meg lekurvzta a csajt stb. erre a nővérem kapott egy akora pofont a csajtól hogy csak néztem mint a moziba, hogy most mindjárt neki ugrik szegény csajnak, de valamiért csak szóváltás volt utána köztük, de arra a pofonra azóta is emlékszek, majdnem leesett a feje a nővéremnek,pedig erős csaj amúgy, de szerintetek mértnem adta vissza a másik csajnak a pofont?

2021. júl. 3. 20:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Kamu!
2021. júl. 3. 21:51
 12/24 A kérdező kommentje:

11

Mi a fene lenne ebbe kamu?

2021. júl. 3. 21:53
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

"Az oké hogy meglepődött, de attól még vissza adhatta volna.

Hogy érted hogy nehogy még egyet kapjon?"

Úgy értem, ha egy lány, akiből nem néztem ki tettlegességet és/vagy komolyabb fizikai erőt akkora pofont leoszt, hogy majd leszakad a fejem, akkor kétszer meggondolom, hogy provokáljam-e egy visszaadott pofonnal. Talán ezért nem volt "kedve" a nővérednek, csak szóban veszekedni.

2021. júl. 3. 22:04
 14/24 A kérdező kommentje:

13

Ez igaz, de a nővérem nem az a félénk típus, és jó erőben is van.

2021. júl. 3. 22:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg töle, na.
2021. júl. 3. 22:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A nővéred egy betoji kis görcs, semmi több.

Nekem is volt ilyen ismerősöm, előadta az erős csajt, mindenki fsott tőle, de mikor szájon vágtam, mert anyát szidta, akkor bőgve rohant haza. Ennyit erről.

A nővéred is csak fenyegetőzik, hogy így megveri a lányt, meg úgy. Egy fenét, összeszrta magát.

2021. júl. 4. 11:50
 17/24 A kérdező kommentje:

16

A nővérem pont hogy nem az a betoji fajta.

2021. júl. 5. 16:04
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most tulajdonképpen mi a sz@rt akarsz hallani tőlünk?
2021. júl. 5. 17:03
 19/24 A kérdező kommentje:

18

Választ.

2021. júl. 5. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem furcsállod, hogy verekszik, alpárian beszél? Elég gáz viselkedés.
2021. júl. 6. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!