Emberek, akiknek van testvére, ki mennyire osztja meg a testvérével az életének "részleteit"?
Van 1 bátyám. Felületesen megosztom vele. Ha tetszik valaki/vagy randizok valakivel elmondom. Azt viszont nem mondanám ha csak úgy lefeküdtem volna egy sráccal. (Bár ilyen nem volt még)
20/lány, bátyám 24 éves
en 24 húgom 23 ahogy idosodunk egyre jobb a viszony, szinte mindent megbeszeltunk de o zárkózottabb es pl a pasi ügyeit nem mondja el meg inkabb utolag mondja ha dobtest hozott
de leget ra szamitani
2 hugom van,de csak az egyikkel tudok beszélni ilyenekről mert tapasztalatból mondom a másik mindent elmondott anyának régebben
De ez visazafele is így van
A nagyobbik hugommal mindent megbeszélünk pasik,suli,tervek stb... a fiatalabbal kb semmit
Semmit.
Én 29 vagyok, hugom 24. Nem láttam 5 éve.
Öcsém 19, teljesen másvilág mint én. Szeretem, mint tesó nagyon, de nem az én problémáim a kedvenc témakörey ahogy ő sem avat be a magánéletében.
11 és 13 évesek a kisebbek, na nekik meg aztán pláne nem számolok be ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!