Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm az őrületbe kerget! Mit...

Tesóm az őrületbe kerget! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval, van a 4 évvel idősebb testvérem, aki kérdezés nélkül elveszi a cuccaimat befekszik az ágyamba (merthogy az övé nem olyan kényelmes, pedig ugyanolyan az ágyunk, a matrac, az egyetlen ami különbözik az a huzat) és amikor egyszer megjegyzést tettem rá, hogy elveszi a cuccaimat, ő volt megsértődve. Ha pedig szóvá teszem neki felhúzza a vállát és azt mondja, ez van.

Én nagyon szeretem a testvéremet, de már az őrületbe kerget. Tudnátok valamit mondani, mert hiába beszélek vele, egyszerűen nem tudja megérteni!

2021. jún. 6. 17:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Én egyszerűen beszélgetnék vele és elmondanám hogy ez nekem nem jó. Megkérdezném tőle miért csinálja ezeket stb... Lehet hogy csak figyelemre(szeretetre) vágyik.
2021. jún. 6. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
12-essel értek egyet, egy jó beszélgetés azért kelleni fog a verést követően.
2021. jún. 6. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A 12-es a verést nem tartja szükségesnek sőt, kifejezetten nem ajánlott ha megoldást szeretne a kérdező.
2021. jún. 6. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Én is ilyen voltam, nem tudtam milyen az amikor valami csak az enyém mert volt egy nővérem aki mindent megkapott, és ha kaptam valamit akkor hisztizett hogy minek nekem bármi is. Igy anyám modta adjam neki oda, Soha nm voltak kivánságaim mert szegények voltunk, és nem akartam olyan lenni mint a nővérem. Aztán kammaszkorba kezddődött az hogy elkezdtem elvenni a olgait. ivel soha nem volt semmim igy nem éreztem milyen az amikor egy tárgy az enyém. Már értem, de én akkor eiatt csináltam hasonlót. És engem is vert, pofozott, a tesóm, eredménye az lett hogy nem bízom benne, és ezek nem mavoltak hanem bő 14 éve.
2021. jún. 6. 19:40
 15/18 anonim válasza:
70%
Szia! Szerintem kérd meg hogy ne vegye el a cuccaidat, beszélj vele. Szerintem megfogja érteni mert a huga/öccse vagy!🙂
2021. jún. 6. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Hány évesek vagytok, 6 és 10?
2021. jún. 6. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
esetleg szólsz a szüleidnek?!! vagy te jobban vissza szívatod,és lehet megfog sértődni pár napra,de utána úgy is kifogtok békülni ebben biztos vagyok.
2021. jún. 6. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Zárd a szobád ajtaját.
2021. jún. 6. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!