Tesóm az őrületbe kerget! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval, van a 4 évvel idősebb testvérem, aki kérdezés nélkül elveszi a cuccaimat befekszik az ágyamba (merthogy az övé nem olyan kényelmes, pedig ugyanolyan az ágyunk, a matrac, az egyetlen ami különbözik az a huzat) és amikor egyszer megjegyzést tettem rá, hogy elveszi a cuccaimat, ő volt megsértődve. Ha pedig szóvá teszem neki felhúzza a vállát és azt mondja, ez van.
Én nagyon szeretem a testvéremet, de már az őrületbe kerget. Tudnátok valamit mondani, mert hiába beszélek vele, egyszerűen nem tudja megérteni!
2021. jún. 6. 17:42
1/18 anonim válasza:
Kapna tolem egy jo nagy rugast, aztan takarodna vissza az agyaba a kocsog. Gyurj egy kicsit, aztan verd meg.
2/18 anonim válasza:
Az hol volt leírva, hogy fiú??
3/18 anonim válasza:
Nem baj az ha nem fiu, lanynak is jol johet egy kiados veres.
5/18 anonim válasza:
Mindjárt jönnek a szokásos okos válaszok: "Ha elmúltá tizennyóc, kőtözz el otthonró!"
6/18 anonim válasza:
Gratulalok a sok majomnak, akik lehuztak a valaszaimat, pedig a veres egy teljesen jo modszer. Nekem is volt a batyam, aki regen mindig szivatott, egyszer jol szajba vertem, aztan kesz.
7/18 anonim válasza:
Oszd ki, nem tudsz mit tenni. Add a tudtára keményen, erősen, hogy ezt nem csinálhatja. Ha meg ekkor se veszi a lapot, akkor szólj a szüleidnek, hátha csinálnak valamit.
8/18 anonim válasza:
Szüleid mindeközben.... ??
Ajtódat zárd be és kesz.
9/18 anonim válasza:
Zárnám az ajtót, de egy nagy pofon is megfeszített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!