Örültetek/örülnétek a szüleitektől kapott kocsinak úgy is, hogy az a testvéretekkel közös?
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 09:12
11/18 anonim válasza:
Nem örülnék, mert én vigyázok mindenre, még az egyik testvérem is, de pl a másik pl tök felelőtlenül vezet, gyorsan, leszarom-stílusban.
12/18 anonim válasza:
Én el sem fogadnám anyumtól a kocsit, majd veszek magamnak.
13/18 anonim válasza:
Nem. Ha valami baj van a kocsival, egymásra mutogatnánk. Ha tankolni kellene, egymásra mutogatnánk. Mindig mindkettőnknek pont ugyan akkor kellene a kocsi. Szóval sok eddig nem látott konfliktus lenne egy ilyen dologból.
14/18 anonim válasza:
Attól függ. Ha még egy haztartasban laknank, szinte gyerekként, örülnék, sok helyen 1 kocsi sincs családonként. Igaz hogy meg kellene tanulni alkalmazkodni egymashoz,de csak menne. Ha mar kulon eletunk lenne, akar kulon varosban akkor nem, tul nehezkes megoldani a hasznalatot.
15/18 anonim válasza:
13ashoz hasonló okok miatt nem. Nálunk csak olyan volt, hogy kaptam kocsit használtan, ami már akkor is 17 éves volt, 3 év múlva tőlem megörökölte öcsi és így is folyton megkaptam, hogy"ez nem ilyen volt, az a karcolás nem volt rajta, nem vacakolt az ablak" utalva rá folyton, hogy én laktam le(nem igaz).
Ha együtt használtuk volna, tuti kinyírjuk rgymást. Öcsémet ismerve egyszer nem tankolta volna meg, cserébe nyomta volna neki mint az állat, 4 kocsit leamortizált már.
Szóval nem, nagyon nem.
16/18 anonim válasza:
Másnak autót se vesznek, szeritnem azért ez is bőven több mitn a semmi.
17/18 anonim válasza:
Nem. Nem tudnám eladni. Vagy végülis de. Eladjuk és felezünk.
18/18 A kérdező kommentje:
De miért akarnád eladni?
2021. júl. 9. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!