Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha a szüleitek...

Mit tennétek ha a szüleitek "öntenék" a milliókat a testvéretekhez, míg nem kapnátok semmit?

Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 16:38
 1/10 anonim válasza:
100%
Én is önteném a millióimat a testvéremhez.
2017. febr. 10. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Az ember annak ad, akinek akar.
2017. febr. 10. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Semmit
2017. febr. 10. 16:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Az ember annak ad akinek akar: ez igaz. De akkor én is élhetek úgy ahogy szeretnék. Nem vagyok köteles a szüleimmel foglalkozni amit ők elvárnak tőlem. Miközben minden pénzüket a testvéremnek adják aki rájuk sem nyitja az ajtót.
2017. febr. 10. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
A szaros seggedet ki törölte ki pár évvel ezelőtt?
2017. febr. 10. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Ahelyett, hogy magamban irigykednék, teljesen őszintén megkérdezném (nem felelősségre vonó hangon), hogy miért ez a megkülönböztetés.

Néhány lehetséges indok eszembe jutott:

1. Lehet, hogy tényleg igazságtalanok a szülők.

2. Lehet, hogy csak a kérdező nézőpontjából tűnik ez igazságtalanságnak (mert az élet sokkal bonyolultabb, mint egy ilyen egymondatos kérdés).

3. Lehet, hogy más élethelyzetben vannak: pl. a testvér most alapít családot, míg a kérdező még szüleinél lakik, tanul és nincs párkapcsolata.

4. Másképp viszonyultak az élethez. Pl. a testvér összespórolt egy lakásra való önerőt, a szülők pedig azért segítik, hogy minél kevesebb hitelt kelljen felvennie, míg a kérdező csak feléli a fizetését és ha kapna, valószínűleg azt is elherdálná.

És természetesen még sok egyéb lehet, amire nem gondoltunk.

2017. febr. 10. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Semmit nem tennék beletörődnék a helyzetbe és les**rnám a szüleimet ezek után még öregkorukra ápolja őket f**zom.
2017. febr. 10. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Én szüleim is kivételeznek a nővérem javára,persze csak úgy sunyin,laposan,hogy ne legyen nagyon feltűnő.Sebaj, visszakapják ezt még az élettől, én addigis végzem az egyetemi tanulmányaimat és építem a saját jövőm :) Javaslom te is így cselekedj.
2017. febr. 10. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén beszélnék velük erről.
2017. febr. 10. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

A szülők a legkülönösebb állatfaj. Képesek halálig állítani, minden tény ellenére, hogy a több millió az egyenlő a száraz kenyérrel; mert az axióma, hogy ők a gyerekeikkel mindig egyformán bántak.

És kérdezd meg a szomszédokat, ismerősöket, és ki fog derülni, hogy mennyi mindent adtak neked, amiről nem is tudsz, de a szüleid mindenkinek elmesélték. Csak te vagy a hálátlan, hogy elfelejtetted.

2017. febr. 11. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!