Lehet hogy a húgom biszex/leszbi (lesz) ?
Figyelt kérdés
A húgom 5 éves. Mindig kocsikkal játszik, szinte sose babázik, vannak fiú barátai, hordja az én kinőtt pólóimat (én fiú vagyok) lehet ez arra utal korai jelek hogy nem lesz heteró?2021. máj. 28. 21:04
21/29 anonim válasza:
en a tipikus lanyos lany voltam egesz kiskoromban, megis biszex lettem - nem ezen mulik
22/29 anonim válasza:
21. Detto, én kiskoromban imádtam barbizni meg a neten is mindig ilyen lányos öltöztetős, sminkelős játékokkal játszottam, mégis biszex bagyok 😅
23/29 anonim válasza:
Igen leszbikus.... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
24/29 Laylah válasza:
Utáltam babázni, nekem az építőkockázás volt a minden. Plüssöket sem szerettem, nem játszottam papás-mamást, semmilyen női szerepkört utánzó játékot, vagy bármit, ami "kislánynak való". Hetero nő lettem.
25/29 anonim válasza:
Az hogy egy 5 éves kislány szexualitásán gondolkozol,pedig korai jelei annak hogy pedofil vagy. Menj kezeltesd magad.
26/29 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem ettől függ. Az viszont már biztos, hogy van egy nagyon hülye testvére...
27/29 anonim válasza:
A kishúgom a fiú ruhákat szerette, lányos színeket fel se vett, csak a fiúkkal jött ki jól és autózott.
Én csak babaházzal játszottam és a haját fonogattam, lányokkal barátkoztam.
Most itt vagyunk, ő egy vagány heteró lány én pedig nőies leszbikus lány lettem.
Mindennek tetejébe legjobb barátnők vagyunk. :)
28/29 anonim válasza:
Nem.
Nincs összefüggés. Ez érdeklődés, az meg szexualitás.
29/29 anonim válasza:
Tesó nekem az unokahúgom 4 évesen kijelentette hogy "egyszer én is megcsókolok egy nöt"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!