Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lehet hogy a húgom biszex/lesz...

Lehet hogy a húgom biszex/leszbi (lesz) ?

Figyelt kérdés
A húgom 5 éves. Mindig kocsikkal játszik, szinte sose babázik, vannak fiú barátai, hordja az én kinőtt pólóimat (én fiú vagyok) lehet ez arra utal korai jelek hogy nem lesz heteró?
2021. máj. 28. 21:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelent semmit :D De ha az lesz, az sem baj
2021. máj. 28. 21:23
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a báttya a példaképe? Az meg se fordult a fejedben ugye kérdező? Hogy a kishugod felnéz rád? És az se fordult meg a fejedben hogy annyira szeret hogy a pólóidat hordja.

Te mit csinálsz?

5 éves a hugom szerintetek leszbi vagy bi lesz?

Szereted a hugod?

Tudod mit kéne csinálnod odamenni hozzá jó megszeretgetni és bocsánatot kérni. Aztán az autói köbcentijét elregélni neki és felvonultatni az autókat és játszani vele.

Soha nem tudható hogy nem épp a hugod egy híres autóversenyző lesz és a párja meg formula1-be debütál majd. Csak nézd meg Ralph Schumacher fiát. Neki is egy magyar autóversenyző lány a párja és mind a kettő 2019-be már a F3-ba volt most akkor a kislány szerinted bi csak mert autóversenyző lett?

2021. máj. 28. 21:30
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Kislany koromban utáltam a babákat, autokkal játszottam, fiukkal fociztam, aztán nagyobb koromban ugy be jott a számítógép toltuk a GTA -t , HITMENT-t, majd a CS:GO-t , ma mar felnőtt vagyok 4 éve házas és 2 lányom van, ezek amit itt le írtál nem jelent semmit ,nyugodj meg 😉😊
2021. máj. 28. 21:33
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
13# vagyok ..még annyi hogy én is imadtam bátyám felsőit hordani ,kicsi koromban is ,de még most 26 éves is van 2 pólóm ami az övé volt :)
2021. máj. 28. 21:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is játszottam autókkal, lövöldöztem vízipisztollyal és néztem Pokémont is, lány vagyok és hetero.

Ja, és a fiúkkal mindig jobban kijöttem, mai napig többségben fiú barátaim/haverjaim vannak.

2021. máj. 28. 21:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam. És full heteró vagyok, viszont továbbra is jól kijövök fiúkkal és nem vagyok pláza cica.
2021. máj. 28. 21:47
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Játszottam katonákkal, kardoztam, autóztam, volt kedvem traktorom és nem izgatott hogy fiús a pólón, amúgyis a fiús meséket szerettem. Nem lettem leszbi vagy biszex. Mostanában divat lett tök normális dolgokba belelátni, hogy a gyerek leszbi vagy éppen nem is lány hanem fiú csak rossz testben van.
2021. máj. 28. 21:47
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
5 évesen ez nem jelent semmit.
2021. máj. 28. 22:02
 19/29 qkker1 ***** válasza:
100%
12 éves lányom imád focizni, most akkor leszbikus lesz?
2021. máj. 28. 22:08
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Nézd a jó oldalát, legalább nem lesz terhes! :'D

Amúgy semmi köze a kettőnek egymáshoz, én olyat ismerek, aki gyerekként barbizott, hercegnő akart lenni meg mittomén és mégis leszbikus.

2021. máj. 29. 02:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!