A húgom 5 éves. Mindig kocsikkal játszik, szinte sose babázik, vannak fiú barátai, hordja az én kinőtt pólóimat (én fiú vagyok) lehet ez arra utal korai jelek hogy nem lesz heteró?
Mondjuk a báttya a példaképe? Az meg se fordult a fejedben ugye kérdező? Hogy a kishugod felnéz rád? És az se fordult meg a fejedben hogy annyira szeret hogy a pólóidat hordja.
Te mit csinálsz?
5 éves a hugom szerintetek leszbi vagy bi lesz?
Szereted a hugod?
Tudod mit kéne csinálnod odamenni hozzá jó megszeretgetni és bocsánatot kérni. Aztán az autói köbcentijét elregélni neki és felvonultatni az autókat és játszani vele.
Soha nem tudható hogy nem épp a hugod egy híres autóversenyző lesz és a párja meg formula1-be debütál majd. Csak nézd meg Ralph Schumacher fiát. Neki is egy magyar autóversenyző lány a párja és mind a kettő 2019-be már a F3-ba volt most akkor a kislány szerinted bi csak mert autóversenyző lett?
2021. máj. 28. 21:30
13/29 anonim válasza:
Kislany koromban utáltam a babákat, autokkal játszottam, fiukkal fociztam, aztán nagyobb koromban ugy be jott a számítógép toltuk a GTA -t , HITMENT-t, majd a CS:GO-t , ma mar felnőtt vagyok 4 éve házas és 2 lányom van, ezek amit itt le írtál nem jelent semmit ,nyugodj meg 😉😊
2021. máj. 28. 21:33
14/29 anonim válasza:
13# vagyok ..még annyi hogy én is imadtam bátyám felsőit hordani ,kicsi koromban is ,de még most 26 éves is van 2 pólóm ami az övé volt :)
2021. máj. 28. 21:36
15/29 anonim válasza:
Én is játszottam autókkal, lövöldöztem vízipisztollyal és néztem Pokémont is, lány vagyok és hetero.
Ja, és a fiúkkal mindig jobban kijöttem, mai napig többségben fiú barátaim/haverjaim vannak.
2021. máj. 28. 21:42
16/29 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. És full heteró vagyok, viszont továbbra is jól kijövök fiúkkal és nem vagyok pláza cica.
2021. máj. 28. 21:47
17/29 anonim válasza:
Játszottam katonákkal, kardoztam, autóztam, volt kedvem traktorom és nem izgatott hogy fiús a pólón, amúgyis a fiús meséket szerettem. Nem lettem leszbi vagy biszex. Mostanában divat lett tök normális dolgokba belelátni, hogy a gyerek leszbi vagy éppen nem is lány hanem fiú csak rossz testben van.
2021. máj. 28. 21:47
18/29 anonim válasza:
5 évesen ez nem jelent semmit.
2021. máj. 28. 22:02
19/29 qkker1 válasza:
12 éves lányom imád focizni, most akkor leszbikus lesz?
2021. máj. 28. 22:08
20/29 anonim válasza:
Miért? Nézd a jó oldalát, legalább nem lesz terhes! :'D
Amúgy semmi köze a kettőnek egymáshoz, én olyat ismerek, aki gyerekként barbizott, hercegnő akart lenni meg mittomén és mégis leszbikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!