Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem megváltozott mit...

A nővérem megváltozott mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nővérem aki, 23 éves megismerkedett az utobbi időkben egy pasassal, aki véleményem szerint nem egy jó társaság. A pasasról annyit, hogy több ember elmondása szerint nem kerüli az alkoholt, sőt minden este a haverjaival halál részegre isszák magukat és persze minden héten más nőt visz haza.

Igaz, hogy ő is még nagyon fiatal, ha jól emléskszem kb. 25-26 éves. A nővérem, akkor se az ilyen bunkó pasasokra bukik, de sajnos fülig beleszeretet.

A nővérem mindig példás gyerek volt. Okos és ráadásul nagyon csinos. Amióta ismerem életében csak egyszer rugott be és eddig csak 2 párkapcsolata volt. Most azonban amióta együtt vannak azóta majdnem ő is mindennap részeg és a szüleinkel is felemelte a hangját, pedig eddig ezt soha nem tette!

Próbáltam vele beszélni, hogy ez nem az ő társasága és hogy, hagyja ott de meg se hallgat. Mit tehetek érte? Nem akarom a nővéremet elveszíteni!

2021. máj. 19. 16:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Engem a szexuális életük egyáltalán nem foglalkoztat, hiszen az magánügy.

Engem csak az érdekel, hogy vissza kapjam a nővéremet és legyen olyan, akire eddig is felnéztem!

2021. máj. 20. 10:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Semmit... Majd jön 1-2 jól irányzott pofon, vagy több és vagy tanul belőle, vagy nem...
2021. máj. 20. 11:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem fogod jelenleg visszakapni, metr mint írtam, keresi az énjét, a határait. De ha tényleg szereted, akkor akkor is fogod, ha nem felel meg a család elvárásainak, vagy nem tudsz már többet "felnézni" rá. Ha csak ti voltatok a mintacsalád, és ennek az elvesztése zavar, akkor úgyse fogtok már foglalkozni a fekete báránnyal.
2021. máj. 20. 11:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerencsések vagytok. Én 15-től 23 èves koromig totál beállva jártam haza az éjszaka közepén. Semmit sem lehet csinálni.

Egyébként szerelmes, semmi negatív nem jut be ilyenkor a szerelméről. Mondhatsz bármit.

Ez amúgy tipikus a mintacsaládokban. A gyerek addig jó amíg nem szól vissza, nem bulizik, kedves, aranyos, szép, értelmes, azt csinálja amit mondunk. Ennek az eredménye, hogy felnőtt és azt se tudja ki ő.

2021. máj. 20. 21:56
 25/25 anonim ***** válasza:

Keresi a helyét a világban. Meg élményeket akar. A pasi személyiségében meg van valami, ami megfogja a nővéredet.

Te is ett fogod csinálni majd.

Mármint az önkeresést, mert szüleitek szartak rá, hogy autonóm emberek legyetek.

2021. júl. 16. 06:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!