A nővérem megváltozott mit tegyek?
A nővérem aki, 23 éves megismerkedett az utobbi időkben egy pasassal, aki véleményem szerint nem egy jó társaság. A pasasról annyit, hogy több ember elmondása szerint nem kerüli az alkoholt, sőt minden este a haverjaival halál részegre isszák magukat és persze minden héten más nőt visz haza.
Igaz, hogy ő is még nagyon fiatal, ha jól emléskszem kb. 25-26 éves. A nővérem, akkor se az ilyen bunkó pasasokra bukik, de sajnos fülig beleszeretet.
A nővérem mindig példás gyerek volt. Okos és ráadásul nagyon csinos. Amióta ismerem életében csak egyszer rugott be és eddig csak 2 párkapcsolata volt. Most azonban amióta együtt vannak azóta majdnem ő is mindennap részeg és a szüleinkel is felemelte a hangját, pedig eddig ezt soha nem tette!
Próbáltam vele beszélni, hogy ez nem az ő társasága és hogy, hagyja ott de meg se hallgat. Mit tehetek érte? Nem akarom a nővéremet elveszíteni!
Igen velünk él.
Nem, nem hinném, hogy túl dramatizálom. A szüleim is ugyanazt lássák sajnos amit én. Az utobbi időkben sokat változott. Velem most sajnos nem sokat beszél, pedig nem csak nővérként, hanem legjobb barátnőként tekintettünk egymásra.
És ahogy leírtam a szüleimmel is felesel, visszazol, tojik a véleményükre egyszerüen meg se hallja amit mondunk, hogy ebből senki se fog jól kijönni.
Hagyd a fenébe. De tényleg.
Semmi értelme annak, hogy megpróbáljátok lebeszélni! Tapasztalatból mondom.
Ja, és a nővéred asszisztálásával dugja a többit? :D
Egyébként egyértelmű: a testvéred lázad, mert elege van a ráaggatott jókislány-szerepből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!