Utálom a bátyám, mit tegyek? (Bővebben lenn)
Próbálom rövidre fogni. A bátyám 33 éves, és van felesége 28 eves (gyerek nincs). Még a házasságuk előtt szüleinkhez költöztek mind a ketten, pontosabban a felesége jött ide a családi házunkba. Én közben elköltöztem innen, szóval elférnek 4-en, ezzel még alapból nem is lenne probléma. A probléma ott kezdődik, hogy a bátyám nem hajlandó elmenni dolgozni, évek óta szegény szüleink nyakán van ő is, és a felesége is. Azt hozzáteszem, hogy a felesége legalább igyekszik, mert most fog diplomázni, és keres állást. De a bátyám konkrétan sz*rik bele mindenbe, elvárja, hogy a szüleink eltartsák őt, és a feleségét, elvárja , hogy a felesége, noha ő sem dolgozik, de az egyetem mellett főzzön, mosson rá. A bátyám egész nap az ágyban fekszik, és mobilozik. A szüleink azért nem rakják ki őket, mert nincs hova menniük, nincs más ingatlan, a bátyám felesége pedig család nélkül van, árvaházi lány, neki sincs hova mennie. Tudom, én kívülálló vagyok, de nagyon nem nézem ezt jó szemmel, én mindig dolgoztam, eltartottam magam
Igaz, albérletben lakok, de akkor is, nem a szüleim nyakán. Ja, és a bátyám gyereket is szeretne, de mindig hárítja a felesége, hogy nem lehet, amíg nincs pénz, erre ő ezen besértődik...Jogosan haragszom? Mit lehetne tenni?
Ezt mondtam hogy a feleség sem dolgozik, nem tudna miből elmenni, és családja sincs, árvaházból jött, amikor nagykorú lett, el kellett mennie a gyerekotthonból. De ez mellékes. Elvileg szerelmesek, szerelemből házasodtak.
Viszont anyukám évek óta betegeskedik is, nemtudom meddig tud dolgozni, apa már nyugdíjas. Valamit sürgősen ki kell találni, de a bátyám nem veszi komolyan sajnos. Akkor térne észhez, ha konkrétan utcára kerülnének, és hajléktalanok lennének.
ez nem a te ugyed, hanem a szuleide es a felesege. Ha ilyen fiam / ferjem lenne, mar reg kipenderitettem volna (illetve a csaj helyeben hozza se mentem volna, mert egy lusta, tervekkel nem rendelkezo munkanelkulivel nem lehet mit kezdeni)
te csak elj szepen ugy ahogy neked tetszik, ha a szuleid megelegelik a kizsakmanyolast (mert ennyi idosen ez mar boven az a kategoria), majd kirakjak oket, es akkor kezdenek is magukkal valamit (bar ezt 15 evvel ezelott kellett volna megtenni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!