Hogyan győzhetném meg a testvéremet, hogy oltassa be magát?
Figyelt kérdés
Sajnos fura dolgokban hisz, és elég makacs. Félek, hogy baja lesz. Hogyan kéne neki elmagyaráznom, hogy az oltást kéne választania?2021. máj. 11. 21:45
21/29 anonim válasza:
11.nem a járványra mondtam a kamu dolgot hanem a kérdésre mert felismerhető a stílusa egyértelmű vitát akar generálni ezzel az akaratosságával senki nem a vírustól beszélt hogy kamu..maga a sztori kamu
22/29 anonim válasza:
Felnőtt ember, nem szólhatsz bele az életébe.
23/29 anonim válasza:
mindenki maga donti el, hogy felveszi az oltast vagy nem. az oltas nem ved meg a virustol sem a tovabb adastol. egyebkent mindenkire maskepp hat a covid. van akin ugy atmegy, hogy fel sem tunik. van, aki nagyon beteg lesz, van aki sajnos belehal. nekem olyan volt mint egy enyhebb natha. a vakcinanak is lehetnek szovodmenyei. nem vahyok oltas ellenes, lehet egyszer be adatom, ha ugy gondolom hogy teljesen biztonsagos. egy fel eve kidobott vakcinarol nem hiszem el bohy tesztelve van, mint az osszes tobbi, amit 5-6 even at tesztelnek.
24/29 anonim válasza:
Még jó, hogy semmi közöd ahhoz, hogy a tesód oltatja-e magát vagy sem ;)
25/29 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket oltásellenesek teszik fel, hogy provokáljanak és hogy bizonyítsák, mennyire "erőszakosak" az oltást elfogadók. Én beoltattam magam, tesóm nem és egy szóval nem győzködtem.
26/29 anonim válasza:
Téged megtudott volna győzni tesód, hogy ne oltass? Ha nem a válaszod, akkor semmi jelentősége a te aggodalmadnak. Ő a fordítotját gondolja, mint te. Az meg majd kiderül, lehet pár év múlva, hogy mennyire jó, vagy rossz dolog ez az oltás.
Amúgy szerintem most sokan csak azért oltatnak hogy mehessenek ide-oda.
27/29 A kérdező kommentje:
Ok, felfogtam, nem győzködök senkit. Lapozzunk.
2021. máj. 12. 13:32
28/29 anonim válasza:
Engem Gáspár Győző győzött meg facebook hirdetésen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!