Elmennél a húgod esküvőjére ha nem bírod elviselni a pasiját?
40es, és ha nem eszik hozzá nem vegán kaját, akkor hasmenés lesz. Gratulálok...
Mellesleg, csomó kaja van, ami vegán, csak senki nem gondol rá úgy...bármilyen leves, főzelék, amiben nincs hús vagy tejtermék, tojás,pl.
Elmennék.
Köztünk amúgy a testvéremmel (húgommal) pont egy részben félreértésből, részben szarkeverésből történt hatalmas félreértés és haragszomrád volt, mégis elmentem, mert a tesóm, és szeretem.
Nálunk ilyen nem volt, úgyhogy nem tudom milyen lehet egy ilyen helyzet.
De ha testvéreddel jóban vagy, gondolom csak bevállalod azért.
Veled bunkó volt a sógorod? Csinált valamit ellened? Bántott bármikor? Mert ha nem, akkor nem értem.
Elmondom neked, hogy engem a sógornőm (aki otthon az isten, a sérthetetlen) vesz semmibe, egy jó ideje. Nincs normális oka rá. De ő nem is normális. Férjemet sem szereti, nem voltak ők egymással jó testvérek sem esküvő előtt! Nem beszélgettek kb soha, nem kérdezték meg egymást hogy hogy vannak stb. Férjemet fel sem köszöntötte a huga egy idő után. Férjem pedig amúgy ugrált neki, ha az füttyentett neki. S akkor még látszólag engem sem utált! Utána tudja a fene mi baja lett, gusztustalan aljas módon kiakart csinálni idegileg...
Lényeg a lényeg eljött az esküvőre mert meghívta a férjem és mert ne szólják meg az emberek gondolom hogy milyen már hogy nem jön el, plusz hogy engem idegesítsen. Én azok után látni sem akartam persze, de férjem miatt muszáj voltam... Persze hozta a formáját. Igaz az egész családja nem szeret, szóval együttes erővel semmibe vettek! Mintha ott sem lettem volna. Plusz sógornő önkényesen elhozta a barátnőjét akit persze szintén ellenem uszított addigra. De azért zabálni eljöttek meg a mi kontónkra, vedelték a legdrágább piákat...
Tudod... Ez a helyzet nekem volt borzasztó. Maradandó szar élményt biztosítottak nekem aznapra, ami a mi, tehát az én nagy napom is lett volna. De direkt leszartak látványosan, anyósom gyásznapja volt kb amiért elvett engem a fia. Bárhogy próbálkoztam korábban, hogy elfogadjanak, szeressenek, mindegy volt. Persze, hogy azóta én is úgy állok hozzájuk.
Sosem értettem ezt a családon belüli utálkozást. Mert nekem ez így nem szeretet. Én ha nem is tetszik sógorom minden dolga, nem szólok bele nekik és nem viselkedek vele úgy mintha nem is ismerném. Én családtagnak kezeltem mindig első perctől. Bár velem ő is normális volt. De ha nem az lett volna, megkérdezem mi baja vele. Sógornő az arra sem méltatott, hogy válaszoljon. Átnézett rajtam amikor hozzá szóltam. Ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni, megbeszélni bármit...
Olyan szar világot élünk! Nem értem, most kéne mégjobban összefogni, de hát mindenfele ez a szét húzás, utálkozás...
A sógornőm is nagy beképzelt volt akkor is amikor még "jóban" voltunk, de úgy is elfogadtam őt. Kedveltem is annak ellenére, már csak a férjem miatt is jóban akartam vele lenni. De amit aztán csinált velem, azt már nem. Mindent nem nyelek be.
Gondold át megéri e ilyenekért össze veszni, ha amúgy veled jól megvannak, nem bántanak! Miért kell a feszültség? Szereted őket? Ha igen, változtass a hozzáállásodon szerintem. Legyél elfogadóbb. Lehet a srác is megváltozik idővel. Beszélgess vele.
A kérdés címe alapján azt hittem valami komoly baj van a sráccal.
Csak mert neked nem szimpatikus a pasi meg a családja, attól ha szereted a húgod, nem mondhatsz le ezek miatt az ő nagy napjáról.
A másik meg, hogy mielőtt helytelenül véleményezed a vegánságot, kérlek írd be Google-be, hogy vegan kaják. De közösségi oldalakon is találsz ilyen oldalakat. A vegánok nem csak krumplit meg szójás vackokat esznek. Isteni finom és kreatív kaják vannak amik vegánok. Ne ítélkezz már. Inkább örülj, hogy kipróbálhatsz új ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!