Elmennél a húgod esküvőjére ha nem bírod elviselni a
pasiját?
Figyelt kérdés
Az elejétől fogva nem bírom a srácot, tenyérbemászó, okoskodó, nyálas majom. A húgomra is rossz hatással van, mivel ő vegán a húgom is az lett, a család se eszik húst amikor ő itt van, és úgy általában körülötte kell hogy forogjon minden,de egy ház körüli munkában nem tud besegíteni, egyszóval torkig vagyok már vele. Nyárra tervezik az esküvőt a húgommal, amitől szintén nem vagyok elragadttatva. És bejelentették hogy kizárolag vegán ételek és italok lesznek felszolgálva. És ha elképzelem azt az esküvőt, ezzel a nyálgéppel, akit utálok, sznob családjával, akiket szintén utálok, a sz@r komoly zenéjével amitől falra mászok, és még egy jó kaja sem lesz, csak szójas löttyök meg nyúlós tojás nélküli tészták, csak azért sincs semmi kedvem elmenni. A húgommal is egyre feszültebb a kapcsolatom mióta összejött ezzel a fazonnal.
Szegény lány a pasija kimosta az agyát,miért van az hogy a lányok mindig vegánok lesznek a pasijuk miatt?
2021. máj. 7. 20:34
12/50 anonim válasza:
Ezek aztán komoly indokok (nem segít be, vegán, a családod pedig szívesen a kedvében jár... a többi, hogy szerinted nyálas, stb. pedig teljesen irreleváns, nem neked kell vele élni). A húgod kedvéért kellene menned, mindegy, hogy ki a párja, pár órát csak kibírsz.
2021. máj. 7. 21:02
13/50 anonim válasza:
Persze,nem én élek vele . Ha nekem be zavar akkor,majd helyre teszem .
2021. máj. 7. 21:06
14/50 anonim válasza:
Igyekezz addig a húgoddal komolyan összeveszni, és akkor lesz indokod nem menni.
2021. máj. 7. 21:07
15/50 anonim válasza:
Én szerintem a húgod pasijának és a húgodnak is lehetne annyi tisztelete hogy tekintettel lenne azokra is akik nem vegánok
Nyugi nem szolom le a vegánokat én is ismerek egy hölgyet Akinek a férjével baráti kapcsolatban vagyok gyerekkorom óta és ha születés nap ra meghivnak akkor a hölgy ugyan úgy megsüti a húst + magának a vegánt
2021. máj. 7. 21:30
16/50 anonim válasza:
Szerencsétlen húgod.. nem irigylem, hogy ilyen gyökér testvér jutott neki.
2021. máj. 7. 21:45
17/50 anonim válasza:
Huh... Tényleg egy igazi falloszkalap ez a pasas... Nem csodálom, hogy nem szívesen mész az esküvőre...
Jó sok dellája lehet, ha a húgod miatta lett növényevő!
Menj el, mert a húgod miatt mész, nem emiatt a sggfej miatt!
Egy napot kibírsz, hogy gazokat eszel! Meg hát nem kell neked azzal a suttyóval beszélgetned meg jópofiznod!
Megteszed a kötelezőt: gratulálsz nekik meg a húgodnak egy ölelés, a falloszfejnek meg egy kézfogás! Utána már nem kell vele foglalkoznod!
2021. máj. 7. 22:16
18/50 anonim válasza:
Nem.
Évek óta nem beszélek velük,rohadt drogos húgom barátja.
2021. máj. 7. 22:27
19/50 anonim válasza:
4 óra az életedből, többet is pazaroltál már el, túl fogod élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!