Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmennél a húgod esküvőjére...

Elmennél a húgod esküvőjére ha nem bírod elviselni a pasiját?

Figyelt kérdés
Az elejétől fogva nem bírom a srácot, tenyérbemászó, okoskodó, nyálas majom. A húgomra is rossz hatással van, mivel ő vegán a húgom is az lett, a család se eszik húst amikor ő itt van, és úgy általában körülötte kell hogy forogjon minden,de egy ház körüli munkában nem tud besegíteni, egyszóval torkig vagyok már vele. Nyárra tervezik az esküvőt a húgommal, amitől szintén nem vagyok elragadttatva. És bejelentették hogy kizárolag vegán ételek és italok lesznek felszolgálva. És ha elképzelem azt az esküvőt, ezzel a nyálgéppel, akit utálok, sznob családjával, akiket szintén utálok, a sz@r komoly zenéjével amitől falra mászok, és még egy jó kaja sem lesz, csak szójas löttyök meg nyúlós tojás nélküli tészták, csak azért sincs semmi kedvem elmenni. A húgommal is egyre feszültebb a kapcsolatom mióta összejött ezzel a fazonnal.

2021. máj. 7. 19:47
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
54%

A tesód meg a béke kedvéért ki kellene bírnod. Mi is elmentunk parom rokonsagaban vegan eskuvore. ( kis off: Hozzatennem ezekkel a veganokkal nekem az a bajom , hogy forditva nem mukodik a dolog. Ők nem jonnek el csaladi rendezvenyre, mert masok normal kajat is esznek es jon a meszarlas stb szoveg. Pedig nyilvan keszulnenek nekik is kulon kajaval, szoktak is kerdezni hogy mit. Szoval csak akkor jonnenek ha mindenki vegant enne csak )

Nem kell hajnalig jopofizni, kotelezo korok megvannak aztan elmesz szepen. Nem kell oszatni oket, meg h nem jo...hanem faradt vagy ..stb. amugy meg lehet jo is, ettem mar finom vegan kajat.

A srac meg olyan amilyen , nem neked kell hozzamenni.

2021. máj. 7. 22:46
 22/50 anonim ***** válasza:
81%
Az ö esküvőjük róluk kell, hogy szóljon, és ha vegán kaját akarnak akkor legyen vegán kaja. Ne te akard megmondani, hogy mi legyen. Amúgy elmennék, mert a húgom, és ha nem mennél el, akkor azzal leraknád egy évekig tartó talán soha véget nem érő viszály alapköveit.
2021. máj. 7. 23:07
 23/50 anonim ***** válasza:
86%

Hú, micsoda komoly gondok, azt hittem, drogos, egyéb függő, nem dolgozik, stb.

Erre kiderül, hogy az a gond, hogy vegán.

Mellesleg, a húsevő tud vegán kaját enni, fordítva már nem áll ez fenn.

2021. máj. 7. 23:09
 24/50 anonim ***** válasza:
89%
Igen, mivel számomra elsősorban a húgom esküvője lenne, nem a férfié.
2021. máj. 7. 23:39
 25/50 anonim ***** válasza:
66%
Akik elmennének, "mert a húgom", azok olvasták, hogy vele is rossz a viszony?
2021. máj. 7. 23:43
 26/50 anonim ***** válasza:
83%

25-ös, igen, én olvastam.

Nem katasztrofálisan rossz. Nekem úgy tűnik, inkább a kérdező irigykedik a húgára, mert "körülöttük forog minden". Ill. nem tudja elfogadni húga választottját, ezért egyre feszültebb a kapcsolata vele, amióta összejött ezzel a férfival.

Nem lehet, hogy eleve amiatt is irigykedik a húgára, hogy a húgát valaki feleségül veszi, őt meg nem, netán még partnere sincs?

2021. máj. 7. 23:51
 27/50 anonim ***** válasza:
78%

amit @Goldmund73 ír az simán lehet.

Fiatalabb nővérem megházasodott, menetrend szerint megy az élete.

Idősebb nővérem ( 30 éves ), konkrétan csak azért nem áll vele szóba. Irigykedik rá non-stop.

Esküvőre összeszedte valahogy magát.

Ő úgy gondolta hogy majd top-manager lesz, megcsinált 3 diplomát.

Mind a három GTK-s papír, és csodálkozunk hogy nem nagyon tud előrejutni egy autóiprai cégnél :o ....

Szociális életét meg közbe a 0-ra vitte, és most két szék közé esik be így 30 körül.

Mert ugye eddig könnyű volt lepattintatni az udvarlókat, most már nem állnak sorba ( pedig csinos, sportos ).

Szóval jó ötlet ez nagy feminista önmegvalósítás, csak a gyakorlatban sokszor nem működik és egy lelki roncs lesz belőle.

Elmúlt 3-4 évbe folyamatosan csúszik bele a depresszióba.

Nem hajlandó elmenni, pszichológushoz mert hogy az "kuruzslás".

Próbálunk segíteni, ott lenni - nem hagytuk magára, de visszaél a helyzettel.

Minden családi dolgot szabotál, mindenkinek beszól, megmondja hogy kéne csinálni ( ? ). Eleve szeret ilyen megmondóember lenni, mindent nagyon tud, és megvan a véleménye, csak valahogy a saját élete csúszik szét. De tanács az van.

Követeli hogy vállaszunk közte és a 'sikeres' húga között.

2 év alatt lerombolta annyira a családi szférát hogy már nem várom azt hogy a családommal legyek.

Csak azért írtam ezt le hogy hátha magára ismer a kérdező, és rájön hogy a testvére valódi értékére. Nem pedig azt látja benne amit ő még nem ért el.

2021. máj. 8. 00:14
 28/50 anonim ***** válasza:
79%

Elmennék,ott lennék,de a kaja üggyel nem értek egyet,miért kell ráerőltetni minden vendégre a vegán étrendet,

én húsimádó vagyok,persze megkostolnám az ételt,de biztos,hogy rendelnék külön magamnak valami ehető, nem érdekelne a mennyaszony,csakleesne neki a tantusz.

Voltam már olyan esküvőn ahol a férj feleség hal imádó volt, imádtak együtt pecázni.. halászlé,sushi,rántott hal volt a menü,semmi más.

pár vendég oda rendelte magának a pizzát, rántott húst,mondanom se kell a halból semmi nem fogyott,de akik rendeltek páran mindenki abból evett.

Közölte a mennyasszony,hogy fizeti a számlát,nem akadt fenn ezen .

Rájött,hogy baromságot csinált,és attól,hogy ő szereti és ez az ő nagy napja, mégse kényszerítheti rá másra azt amit nem szeret.

Úgy érzed rendelj más kaját, szíved joga

Persze azért kostolj meg pár falatot a vegán menüből

2021. máj. 8. 06:00
 29/50 anonim ***** válasza:
79%
Na igen utolsó főleg hogy a vegán még a tejet vagy tojást majonézt sajtot is kizárja húsokon kivül,borzalmasan korlátozó étkezési forma. Nem sokan élvezik
2021. máj. 8. 06:19
 30/50 anonim ***** válasza:
81%
Aki csak a kaja miatt megy egy esküvőre az ne is menjen. Bekajálsz előtte, megiszol valamit (ha ott nem lesz), elmész jópofát vágsz gratulálsz és kész. Nem igaz, hogy nem lehet kibírni. Még ha a húgod egy év múlva szakít is a pasival meg a vegánsággal, akkor se fogja elfelejteni és megbocsátani, ha nem voltál ott!
2021. máj. 8. 06:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!