Elmennél a húgod esküvőjére ha nem bírod elviselni a pasiját?
A tesód meg a béke kedvéért ki kellene bírnod. Mi is elmentunk parom rokonsagaban vegan eskuvore. ( kis off: Hozzatennem ezekkel a veganokkal nekem az a bajom , hogy forditva nem mukodik a dolog. Ők nem jonnek el csaladi rendezvenyre, mert masok normal kajat is esznek es jon a meszarlas stb szoveg. Pedig nyilvan keszulnenek nekik is kulon kajaval, szoktak is kerdezni hogy mit. Szoval csak akkor jonnenek ha mindenki vegant enne csak )
Nem kell hajnalig jopofizni, kotelezo korok megvannak aztan elmesz szepen. Nem kell oszatni oket, meg h nem jo...hanem faradt vagy ..stb. amugy meg lehet jo is, ettem mar finom vegan kajat.
A srac meg olyan amilyen , nem neked kell hozzamenni.
Hú, micsoda komoly gondok, azt hittem, drogos, egyéb függő, nem dolgozik, stb.
Erre kiderül, hogy az a gond, hogy vegán.
Mellesleg, a húsevő tud vegán kaját enni, fordítva már nem áll ez fenn.
25-ös, igen, én olvastam.
Nem katasztrofálisan rossz. Nekem úgy tűnik, inkább a kérdező irigykedik a húgára, mert "körülöttük forog minden". Ill. nem tudja elfogadni húga választottját, ezért egyre feszültebb a kapcsolata vele, amióta összejött ezzel a férfival.
Nem lehet, hogy eleve amiatt is irigykedik a húgára, hogy a húgát valaki feleségül veszi, őt meg nem, netán még partnere sincs?
amit @Goldmund73 ír az simán lehet.
Fiatalabb nővérem megházasodott, menetrend szerint megy az élete.
Idősebb nővérem ( 30 éves ), konkrétan csak azért nem áll vele szóba. Irigykedik rá non-stop.
Esküvőre összeszedte valahogy magát.
Ő úgy gondolta hogy majd top-manager lesz, megcsinált 3 diplomát.
Mind a három GTK-s papír, és csodálkozunk hogy nem nagyon tud előrejutni egy autóiprai cégnél :o ....
Szociális életét meg közbe a 0-ra vitte, és most két szék közé esik be így 30 körül.
Mert ugye eddig könnyű volt lepattintatni az udvarlókat, most már nem állnak sorba ( pedig csinos, sportos ).
Szóval jó ötlet ez nagy feminista önmegvalósítás, csak a gyakorlatban sokszor nem működik és egy lelki roncs lesz belőle.
Elmúlt 3-4 évbe folyamatosan csúszik bele a depresszióba.
Nem hajlandó elmenni, pszichológushoz mert hogy az "kuruzslás".
Próbálunk segíteni, ott lenni - nem hagytuk magára, de visszaél a helyzettel.
Minden családi dolgot szabotál, mindenkinek beszól, megmondja hogy kéne csinálni ( ? ). Eleve szeret ilyen megmondóember lenni, mindent nagyon tud, és megvan a véleménye, csak valahogy a saját élete csúszik szét. De tanács az van.
Követeli hogy vállaszunk közte és a 'sikeres' húga között.
2 év alatt lerombolta annyira a családi szférát hogy már nem várom azt hogy a családommal legyek.
Csak azért írtam ezt le hogy hátha magára ismer a kérdező, és rájön hogy a testvére valódi értékére. Nem pedig azt látja benne amit ő még nem ért el.
Elmennék,ott lennék,de a kaja üggyel nem értek egyet,miért kell ráerőltetni minden vendégre a vegán étrendet,
én húsimádó vagyok,persze megkostolnám az ételt,de biztos,hogy rendelnék külön magamnak valami ehető, nem érdekelne a mennyaszony,csakleesne neki a tantusz.
Voltam már olyan esküvőn ahol a férj feleség hal imádó volt, imádtak együtt pecázni.. halászlé,sushi,rántott hal volt a menü,semmi más.
pár vendég oda rendelte magának a pizzát, rántott húst,mondanom se kell a halból semmi nem fogyott,de akik rendeltek páran mindenki abból evett.
Közölte a mennyasszony,hogy fizeti a számlát,nem akadt fenn ezen .
Rájött,hogy baromságot csinált,és attól,hogy ő szereti és ez az ő nagy napja, mégse kényszerítheti rá másra azt amit nem szeret.
Úgy érzed rendelj más kaját, szíved joga
Persze azért kostolj meg pár falatot a vegán menüből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!