Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmennél a húgod esküvőjére...

Elmennél a húgod esküvőjére ha nem bírod elviselni a pasiját?

Figyelt kérdés
Az elejétől fogva nem bírom a srácot, tenyérbemászó, okoskodó, nyálas majom. A húgomra is rossz hatással van, mivel ő vegán a húgom is az lett, a család se eszik húst amikor ő itt van, és úgy általában körülötte kell hogy forogjon minden,de egy ház körüli munkában nem tud besegíteni, egyszóval torkig vagyok már vele. Nyárra tervezik az esküvőt a húgommal, amitől szintén nem vagyok elragadttatva. És bejelentették hogy kizárolag vegán ételek és italok lesznek felszolgálva. És ha elképzelem azt az esküvőt, ezzel a nyálgéppel, akit utálok, sznob családjával, akiket szintén utálok, a sz@r komoly zenéjével amitől falra mászok, és még egy jó kaja sem lesz, csak szójas löttyök meg nyúlós tojás nélküli tészták, csak azért sincs semmi kedvem elmenni. A húgommal is egyre feszültebb a kapcsolatom mióta összejött ezzel a fazonnal.

2021. máj. 7. 19:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
88%

Miről szól egy esküvő?!!

Arról,hogy összejönnek a családok,a barátok, ünnepelni,egy jót enni,bulizni

Igen az ember ezért is megy el,hogy ott legyen örüljön,és jót egyen,jót igyon,jót bulizzon velük

2021. máj. 8. 06:47
 32/50 anonim ***** válasza:
14%
Ráadásul a férfi kényszerítette vegánságra
2021. máj. 8. 06:49
 33/50 anonim ***** válasza:
75%
Nekem úgy tűnik, frusztrált vagy és irigy a húgodra. Nem tudom, neked van-e valakid, vagy ha van, milyen vele a kapcsolatod. De azért utálni valakit mert vegán... kicsit nonszensz. Ha inna és verné a testvéred az jobb lenne?
2021. máj. 8. 06:59
 34/50 anonim ***** válasza:
37%

Nekem nem úgy tűnik, hogy azért utálja mert vegán. Inkább azért, mert "tenyérbemászó, okoskodó, nyálas majom".

Ezek valóban nem szimpi tulajdonságok. Ennek tetejében vegán, valószínűleg nem meggyőződésből, hanem azért mert most ez a menő és elvárt "felsőbb" társadalmi körökben.

Én elmennék, egy srác miatt nem vesznék össze a hugommal, piaval kibírom az estét. És reménykednék H később magátol rájön a hugod H nem szabad ennyire mások alá rendelnie magát.

2021. máj. 8. 08:12
 35/50 anonim ***** válasza:
21%

Én viszont nem mennék. Ez a házasság amúgy sem lesz hosszú.

Én nem vállalnám be egy napra sem a jópofizást és nem kapnák a szar kajától 3 napos hasmenést.

A hugod meg értsen belőle a sógorral együtt.

Nem kötelező mindenkivel jóban lenni családon belül sem.

2021. máj. 8. 08:25
 36/50 anonim ***** válasza:
44%

Ez EGY vélemény... azért kíváncsi lennék a húg és a család vmynére is.

A kérdező tök irigy a húgára és arra, hogy a testvérét szeretik és komolyan terveznek vele. ;)

2021. máj. 8. 10:16
 37/50 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem rólad szól, hanem róla, szóval senkit sem érdekel, hogy neked mi tetszik. Ne vergődjél!
2021. máj. 8. 12:57
 38/50 anonim ***** válasza:
90%
37: azért ne legyen már kötelező...
2021. máj. 8. 13:25
 39/50 anonim ***** válasza:
74%

Azért ennyi hülyeséget a vegánságról ritkán olvasno. Hasmenés, csak mert vegán a kaja?

Gondolom, itt senki nem eszik soha krumplit, borsót, répát, gyümölcsöt, stb. Ez ugyanis mind vegán..

2021. máj. 8. 13:38
 40/50 anonim ***** válasza:
73%
39: de eszik hozzá mást is
2021. máj. 8. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!