Hány testvéretek van?
2 fiatalabb tesóm van, öcsém most 18 éves, húgom pedig 15.
Részben miattuk utáltam meg a gyerekeket, velük sem vagyok jóban. Öcsémmel közös szobánk volt, ellentétes életritmussal, ellehetetlenítettük egymást, sokat veszekedtünk, verekedtünk, ő engem késsel fenyegetett, én meg azzal a késsel vágtam fel az ereimet a szeme láttára, meg hasonlók. Elment tavaly albérletbe, annak örültem, gondolom ő is, mert azóta nem sokszor jött haza, csak ha kellett pénz vagy kaja. Húgommal még együtt lakok, de van, hogy napokig nem is látjuk egymást, nem vagyunk beszélő viszonyban.
21/L
Egy 3 évvel idősebb bátyám van.
Nem olyan őrült szoros, de azért nagyon jó kapcsolatunk van.
Előző vagyok.
Van néha hogy lelkizünk, de azért sokat veszekedtünk is gyerekként. Mindketten intorvertáltak vagyunk így sokszor csak elvagyunk egymás mellett pl filmezünk, de nem beszélgetünk. Eléggé a hangulatunktól függ milyen viszonyban vagyunk, van hogy egész nap viccelődünk hülyéskedünk is. Alapvetően jó a kapcsolatunk.
Két öcsm van, egyik 20 másik 24 éves, és 29 vagyok (nő). Én nagyon vártam őket, elég rossz gyerek voltam és tudtam, hogy ha lesz tesó, akkor kevesebbet tudnak foglalkozvi velem a szüleim :D
Októl függetlenül imádom őket, persze viták mindenhol vannak. A kisebbnek amolyan pótanyja is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!