Hány testvéretek van?
4 testvérem van, 5-en vagyunk összesen 3apatol.
Én vagyok a legkisebb, nekem csak feltestvereim vannak.
Elég el.aszott család a mienk, egyik testvéremmel sem tartom a kapcsolatot.
A 2 nővéremet csak a pénz érdekli (mint anyánkat), így velük kb lehetetlen beszélni is, mindketten vállalkozók eltartott feleségei. Az a tipikus fajta, tudjátok.
A batyaim közül egyiknek beteg gyereke van, vele azért nincs nagyon kapcsolat, mert megtörte lelkileg és nem nagyon lehet vele beszélni. De ő az egyetlen, akivel azért szuletesnapokon meg néha osszefutok.
A másik batyamnak meg a felesége tiltotta meg, hogy tartsa a családdal a kapcsolatot. Ő életem legnagyobb csalódása, mert előtte kb. legjobb baratok voltunk. De mégis tudja irányítani egy p.na csak azért, mert szült neki egy gyereket.
Szóval nálunk így néz ki.
Ja, ezenkívül van még anyamnak 2 örökbefogadott gyereke egy 4.komatol, de őket kb nem is ismerem.
2. Van egy öcsém, 4 évvel fiatalabb nálam. És van egy bátyjám. 3 évvel idősebb nálam.
Egy szem lány vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!