Hány testvéretek van?
7 testvérem van :
- 2 évvel idősebb nővér
- 2 évvel fiatalabb ikrek (fiú
& lány)
- 4 évvel fiatalabb fiú
- 5 évvel fiatalabb fiú
- 8 évvel fiatalabb lány
- 11 évvel fiatalabb lány
Ha hiszed, ha nem, mindenki jól kijön mindenkivel. Örömmel fogadtuk a babákat. Szerintem sokat számít, hogy a szüleink nem kivételeztek sosem, szerető közegben nőttünk fel. Csodás gyerekkorunk volt. Sosem unatkoztunk.
Van egy bátyám, 3 évvel idősebb, az öcsém 8 évvel fiatalabb. Nagyon jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, a sógornőimmel is felhőtlen a viszony. Tavalyig havonta találkoztunk, az unokáink is számon tartották a találkozókat, nagyon élvezték velünk együtt (most csak telefon).
73/N
1 testvér
8 év
én vagyok a kisebb
semleges a kapcsolatunk
1 testvér, fiú, én lány, 5 év korkülönbség, vele kivételeztek, nem kapott szidást sem sokáig így megszokta, hogy a tetteinek nincsen következménye. Szüleim későn kaptak észbe. Apám egy hímsoviniszta ember volt, ez testvéremen is meglátszik, a hatása. Semmibe nézi anyánkat, engem. Rengeteg zűrös ügye volt. Most rendeződött valamennyire a kapcsolatunk, de ő szépen tönkrevágott engem meg anyámat idegileg, mentálisan, egészségügyileg, közben él, mint hal a vízben anyánk nyakán.
Lehet lepontozni, de én nem fogom vele tartani soha szorosabban kapcsolatot.
Köszi az eddigi válaszokat, írjatok még!
Nekem egyébként egy 3 évvel idősebb bátyám van, egy 3 és egy 6 évvel kisebb öcsém.
Mivel egyedüli lány vagyok, ezért eléggé össze tudtak ellenem fogni a testvéreim. De persze tudnak jófejek is lenni.
Szia! Velem is az van mint veled. Egyedüli lány vagyok 2 fiú mellett (rád középső) és ellenem is mindig osszefognak, mert szerintük /főleg a bátyjám szerint/ én vagyok a szüleim "kiskedvence".
Meg tudlak érteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!