Felsőoktatásban tanuló, otthonra kényszerültek, van más is akinek a testvére rendszeresen, többszöri kérés után sem hagyja tanulni/beadandót írni, stb? Mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy teljes csend és nyugalom kell (mondjuk nem árt de mindegy), de konkrétan a szomszéd szobában nagyon hangosan hallgatja a zenét, röhögcsél a haverokkal, barátnőkkel. Általános iskolás, én meg a felsőoktatásban tanulok. Most is majdnem vizsgaidőszak van, zh-k és beadandók tömkelege jön. De nem fogja fel, ha ilyen hangos, nem tudok dolgozni... Arról nem is beszélve hogy hajnalokba nyúlóan megy ez az egész.... (Füldugó + fejhallgatón tanulós, szöveg nélküli zenével is hallom... Mást már nagyon nem tudok kitalálni...) Valakinek valami tippje? Esetleg bevált dolgok?2021. ápr. 25. 12:53
31/35 A kérdező kommentje:
#30 én nem tudok válaszokat törölni. Abban pedig egyetértek, hogy ez a szülő dolga lenne.
2021. ápr. 27. 08:44
33/35 A kérdező kommentje:
Haha, hát azóta rengeteg minden történt, szerencsére visszamehettem a koliba az egyetem többi részére, meglett a diploma és azonnal elköltöztem. Hugom igazából valószínűleg kidorbézolta magát covid alatt, és lenyugodtak a friss hormonjai. :D
2023. febr. 19. 23:15
34/35 A kérdező kommentje:
Végtére is "happy end" lett. Most már középiskola mellett dolgozik is, úgyhogy remélhetőleg csak a friss, kiskamasz hormonok dolgoztak benne elég erősen. Én meg még nagyobb nyugalmat kellett, hogy megtanuljak.
2023. febr. 19. 23:17
35/35 anonim válasza:
Örülök, hogy rendeződött a helyzet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!