Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felsőoktatásban tanuló,...

Felsőoktatásban tanuló, otthonra kényszerültek, van más is akinek a testvére rendszeresen, többszöri kérés után sem hagyja tanulni/beadandót írni, stb? Mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy teljes csend és nyugalom kell (mondjuk nem árt de mindegy), de konkrétan a szomszéd szobában nagyon hangosan hallgatja a zenét, röhögcsél a haverokkal, barátnőkkel. Általános iskolás, én meg a felsőoktatásban tanulok. Most is majdnem vizsgaidőszak van, zh-k és beadandók tömkelege jön. De nem fogja fel, ha ilyen hangos, nem tudok dolgozni... Arról nem is beszélve hogy hajnalokba nyúlóan megy ez az egész.... (Füldugó + fejhallgatón tanulós, szöveg nélküli zenével is hallom... Mást már nagyon nem tudok kitalálni...) Valakinek valami tippje? Esetleg bevált dolgok?

2021. ápr. 25. 12:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
És nem tudom, hogy közrejátszhat-e vagy sem, de én pl sose voltam ilyen. Ennyi idősen én néha eljárkáltam sétálni 1-1 baráttal, padra leülni, otthon olvastam vagy csináltam valamit, beszélgettem a barátaimmal neten. De nem piáltunk, nem csináltunk ilyen lázongó dolgokat.....
2021. ápr. 25. 14:19
 22/35 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kijárási korlátozásra- itt alszanak nála.....
2021. ápr. 25. 14:21
 23/35 A kérdező kommentje:

Egyébként nem írtam, hogy vele egykorú az összes barátja. Van 1-2 aki már gimis vagy nagykorú, bár ők max a piát veszik, nem nagyon jönnek ide. Nem mintha ez annyira jó volna de mindegy.

Valakinek van valami tippje még az eredeti kérdésemre fókuszálva??

2021. ápr. 25. 14:26
 24/35 anonim ***** válasza:
66%
A szüleidet ezért lecsukhatják, gyerekkorút alkoholizálni engedni bűncselekmény. Te pedig bűnpártoló vagy, mert nem teszel ellene semmit nagykorú egyetemista létedre.
2021. ápr. 25. 14:27
 25/35 A kérdező kommentje:

#14:27

Na és mi van akkor, ha nem tudunk róla előre, csak utólag? Az üvegeket látva vagy amikor már a szervezetükben van?

További válasza van még valakinek az eredeti kérdésre?

2021. ápr. 25. 14:31
 26/35 anonim ***** válasza:
91%
Először is a szüleid ritka nagy barmok. Ha egy 13-14 éves gyereknek következmény nélkül hadják, hogy alkoholizáljon, ne csodalkozzanak majd ha 40 évesen egy idegroncs lesz. Neked meg azt tanácsolom, hogy rántsd gyeplőbe a tesód. Tudasd vele, hogy mikor kell befognia a pofáját.
2021. ápr. 25. 22:52
 27/35 anonim ***** válasza:
48%
A barátai előtt gyepáld meg kicsit. Hátha a fizikai erőszak használ.
2021. ápr. 25. 23:03
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
#28 Nem, ez már tipikusan az "utca" generáció. Mivel a szülők szarnak rájuk és nincs ki fogalalkozon velük, ezért az utcáról össze szedett példákat követi, lásd alkohol fogyasztás barátokkal 14 évesen. Esetleg cigizés. Szomorú, hogy a szülő beleszarása miatt, egy gyerek élete "elbasszodik". Az ilyen szülőktől megvonnám az összes segélyt amit a gyerkőc után kapnak szülői kötelesség mulasztása végett.
2021. ápr. 26. 07:58
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
#28 igazából régen ki kellett volna emelni ezeket a kölyköket, csak ugye mindenki birka bejelenteni, meg sokszor már fel se tűnik a sok zseninek, hogy full abnormális az egész.
2021. ápr. 27. 03:48
 30/35 Savlekotő ***** válasza:
0%
Attól Kedvesem hogy törölteted a válaszokat még sajnos azok igazak maradnak,hogy elsősorban a szüleid dolga lenne iszákos tesót megnevelni.. Előző ha megvonod a családit a gyerek ezeknél funkció mentessé válik. Nem ok nélkül lökik utcára amint lejárt a lové értük..
2021. ápr. 27. 04:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!