Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felsőoktatásban tanuló,...

Felsőoktatásban tanuló, otthonra kényszerültek, van más is akinek a testvére rendszeresen, többszöri kérés után sem hagyja tanulni/beadandót írni, stb? Mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy teljes csend és nyugalom kell (mondjuk nem árt de mindegy), de konkrétan a szomszéd szobában nagyon hangosan hallgatja a zenét, röhögcsél a haverokkal, barátnőkkel. Általános iskolás, én meg a felsőoktatásban tanulok. Most is majdnem vizsgaidőszak van, zh-k és beadandók tömkelege jön. De nem fogja fel, ha ilyen hangos, nem tudok dolgozni... Arról nem is beszélve hogy hajnalokba nyúlóan megy ez az egész.... (Füldugó + fejhallgatón tanulós, szöveg nélküli zenével is hallom... Mást már nagyon nem tudok kitalálni...) Valakinek valami tippje? Esetleg bevált dolgok?

2021. ápr. 25. 12:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha azért járnak mindig hozzátok, mert a te szüleid szarnak rájuk és bármit megtehetnek, akkor mond nekik, hogy beköpöd őket a szüleiknél, ha nem kussolnak. Aztán ha nem vesznek komolyan tényleg beszélj a haverok szüleivel, hogy nálatok dorbézolnak, akkor legalább már a batárokkal nem lesz gond.
2021. ápr. 25. 13:28
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Felhívni a kispajtások szüleit, hogy nálatok a gyerekük rendszeresen alkoholt fogyaszt, utána azok a szülők már lerendezik a te szüleiddel...
2021. ápr. 25. 13:51
 13/35 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvános kiírást nekik a Facebookon, egyenként, hogy nálatok részegeskedik a tesóddal, és hogy nem szégyelli magát ennyi idősen inni. S hogy neked elég baj, hogy a szüleid ezt megengedik. Lássa mindenki.
2021. ápr. 25. 13:54
 14/35 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy némelyik barátocska nevét se tudom, nem hogy a szülő elérhetősége meglenne. :/

(Nem mutatta be egyiket se úgy bemutatósan, a keresztnevek már kb megvannak ahogy menetközben azért figyeltem, de ja...)

2021. ápr. 25. 13:54
 15/35 anonim ***** válasza:
79%
gyermekvédelmet felhívni, hogy a szüleid hozzájárulnak a gyermekkorúak részegeskedéséhez. Hacsak nem vagy troll. Utóbbi esetben erre is írsz majd valami mentegetőzést, hogy miért nem lehet.
2021. ápr. 25. 13:56
 16/35 A kérdező kommentje:
Fejezzétek már be, hogy kamu a kérdés, hogy lenne már kamu?!.. Szimpla kérdés egy embertől, aki nem tudja mit tegyen. Egyszerűen tanácstalan voltam, válaszokat kerestem, megoldást. Mert nem vagyok valami agresszív típus, nekem nem annyira asztalom a fenyegetőzés és társai, bár párszor eszembejutott nekem is. Az érdemben válaszolóknak pedig köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 25. 14:02
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
Hát én nem borítékolnám hogy kamu. Egyre több van aki minimálisan is cseszik nevelni a kölykét.
2021. ápr. 25. 14:08
 18/35 anonim ***** válasza:
64%
Általános iskolás tesó, a barátai vele egykorúak, isznak 13-4 évesen, hajnali fél 1-kor még nálatok vannak rendszeresen a kijárási tilalom ellenére és a szüleid tűrik és/vagy nem tűnik nekik fel. Ühüm...
2021. ápr. 25. 14:09
 19/35 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy akik szerint ez kamu, láttak már Budapesten bandázó ilyen korú gyerekeket? Híre sincs ott a szülői nevelésnek...
2021. ápr. 25. 14:14
 20/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen közegben nőtt fel aki szerint ez kamu, de még az én osztályomban is volt 1-2 ilyen ember "anno" 6-7 éve... Mindig is voltak ilyenek. Nem tehetek róla, hogy pont a tesóm is ezt csinálja, plusz ennyit megengednek neki. Nem én vagyok az anyja, bár rá se hallgat. Hogyan beszélsz azzal aki senkire se hallgat??? Nagyon jó azoknak akik szerint kamu, mert ezekszerint nem kellett megtapasztalniuk ezt, ami nekik jó, de így releváns választ nem tudnak írni, mert nem élték át. Nem mintha ezt a kínlódást kívánnám akárkinek is, még az ellenségemnek se.....
2021. ápr. 25. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!