A nővérem többször kölcsön adta a kutyámat?
Meg mondtam nekik hogy nem vihetik el maximum sétaltatni és csak is úgy ha megkérdeznek, a múltkor is elmentem érte hogy visszahozzam mert nem értik meg hogy a nem az nem. Napközbe ha elviszik sétálni a kutya boldog meg szeret sokat sétálni de este amikor későn értem haza akkor hozta vissza a kutyát mert ügye megint elvitte csak muszáj volt vissza hozni a mert sírt a kutya. Amikor megláttam hogy megint azt akarták hogy ott aludjon a kutya és ráadásul sírt is nagyon nagy balhé volt. Szeretnének kutyát de csak néha mert nem akarnak pénzt rákölteni kutyára meg gondoskodni is kell róla így nekik tökéletes hogy néha elviszik csak úgy az enyémet csak ez nem így működik.
Nagyon kötődünk egymashoz a kutyával éjszakákat nem bírja ki nélkülem keres egész éjszaka, nyugtalan és sír. Nap közbe nincs baj mert szívesen megy velük.
Törpe tacskóról van szó
Közöld vele, hogy legközelebb feljented lopásért őket.
Érdekelne a válaszod a 8-as kérdésére (fajtatiszta kan kutya-e).
#10 vagyok.
Nekem is volt tacsim, egy éjszakát sem bírtunk ki egymás nélkül.
Ha már sír, ne engedd, hogy elvigyék.
Ez komolyabb problémához vezethet, a kutya kezd érzelmileg torzulni.
Nem lehetséges, ha elmész dolgozni magaddal vidd?
Szüksége van a veled töltött időre most nagyon.
Vagy esetleg amikor dolgozol akkor az egyik barátodhoz elvihetnéd, de a nővérednek ne mond el, így amikor te otthon vagy ő is, amikor nem, nem.
Esetleg egy kutya napközi, vagy a tenyésztőt megkérhetnéd, hogy addig vele legyen, és így tudod, hogy mikor hol van, és neki is jól jönne egy kicsit más kutyákkal lenni, így eltereli a figyelmét attól, hogy a nővéred tárgyként kezeli.
Egyébként jó látni, hogy vannak normális gazdák, akik gondoskodnak 1000%osan a kutyáikról:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!