A nővérem többször kölcsön adta a kutyámat?
Teljesen.
Soha nem engedném mégegyszer el vele sehova a kutyám. Sőt, azonnal venném a cipőmet és mennék az ismerőshöz érte.
Teljesen jogos a felháborodásod :D. Én tuti hatalmas balhét csináltam volna.
Legközelebb már sétálni se engedd nekik elvinni, ez nem normális, hogy csak úgy odaadják valakinek csóró kutyát, aztán ki tudja mit csinálnak vele.
Teljesen! Nekem amúgy megfordulna a fejemben, hogy mit csinál a barátja a kutyával, hogy ennyiszer elviszi. Amúgy csak csöndben mondom ez ugyanúgy az ellopás kategória, szóval ezért simán fel is jelenthetnéd őket.
Amúgy milyen fajta kutya?
Teljesen jogos, hogy kiakadtál!
Ha kell nekik kutya vegyenek maguknak egyet, ne a tiédet lopják el állandóan. Te teljesen önmagad gondoskodsz róla, van tulajdonlapod, és tudod bizonyítani, hogy a kutya a tiéd, szóval én a helyedben gyorsan helyre tenném őket.
A kutya viselkedésében nem történt változás?
Megértelek.
Ez nem egy tárgy, hogy majd ráér visszahozni, ez egy élet.
Mint mondtad, te vagy az aki mindig vele van, tehát ha ilyen sokat ,,kérik kölcsön,, megviselheti érzelmileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!