Miért nem mond el nekem semmit? Miért az Instagramról kell értesülnöm mindenről?
Húgom 18 éves kora óta Budapesten él, most a covid alatt is csak szokásosan havi 1 hétvégére jött haza (20 éves).
Egyedül él, neki ez megfelel. Mióta elköltözött a városunkból, nagyon keveset beszélünk.
Semmit nem mond el, semmibe nem avat be. Mindenről a közösségi felületein tudok csak. Ha ott kérdezek üzenetben, kitérő választ ad.
Pl. nyáron is posztolta, hogy nyaralni van, láthatóan egy pasival. Kérdeztem, hogy ki az, válasz: egy barát csak. Most is mentek síelni többen, kérdezem tőle, hogy kikkel ment, válasz: barátokkal. November óta háromszor volt Dubaiban a barátnőivel, írtam most legutóbb annyit, hogy de jól megy, mire annyi volt a válasz, hogy "jaja, ösztöndíj".
Mondtam ezeket az apánknak, ő is mondta, hogy nekik sem jelenti be ezeket előre, néha ha felhívja, hallja, hogy kocsiban ül és ha kérdezi, hogy hová megy, örül, ha országon belüli helyet mond.
Nyáron is sokszor volt rossz kedve, ha itthon volt, akkor is. Kérdeztem, hogy mi bántja, mire mondta, hogy most derült ki, hogy felesége van annak, akivel 4 hónapja együtt van és ez padlóra küldte. Közben sem én, sem a család többi tagja nem tudta, hogy van neki valaki komolyabb.
Sokat van lent mostanában a Balatonnál és kérdeztem, hogy hogyhogy, vagy minek. Mondta, hogy hosszú sztori, meg kacifántos is, nem akar üzenetben belemenni ebbe. Kérdeztem, hogy de majd elmondja egy délután valamikor? Erre hogy hát erre a sztorira egy délután lehet, hogy kevés lenne.
Már komolyan gondoltam arra, hogy valamelyik hétvégén munka után elmegyek hozzá Pestre, hogy akkor ott az egész hétvége, mesélje el a dolgokat. Vagy hogyan szedhetném ki belőle a részleteket, vagy hogy ne félmondatokkal válaszoljon?
Mármint pl nyáron a nyaralós kérdésre simán válaszolhatta volna, hogy "igen, eljöttünk Görögországba 2 hétre a Petivel, itt és itt leszünk, majd ekkora megyünk haza". Nem, helyette ő lerendezi annyival, hogy egy baráttal ment.
Mégis hová lehet most menni síelni? Meg milyen szállodákba lehet menni a Balatonnál?
Dubajba mehetsz csak jó helyre kell tenni a puncit.. Az a réteg ugyan úgy utazgat,ezért kezdi a mezei rabszolga egyre inkább tisztán látni hogy miről szól a világ..
27: köszi a tippet, pont azon gondolkodtam, hogy egy-két napja volt vmi nagyon hasonló kérdező...
Könnyen lehet, hogy a milliomos uncsitesós... :-D
Azért a gyks válaszok alapján ne ess neki azzal a szöveggel hogy prosti
Miért nem tőle kérdezed meg hogy miért nem avat be? Ne haragudj, de ezt random embereknek ezt honnan kéne tudni, ráadásul úgy, hogy semmit nem tudunk rólad, és a családodról
Kötekedőknek:
Balatonhoz lehet menni, ha van ott házat, nyaralód. Akinek ment, annak van valószínűleg és nem a kocsiban alszanak.
Síelni lehet menni Romániába, Svájcba biztosan (tesóm is ott volt), és Olaszországba is talán. (Ismerősök is voltak az utóbbi időben, onnan tudom.)
Elhiszem, hogy sokan abban a hitben vannak, hogy a határon kívül ki sem lehet lépni, de ez nem így van. Nem ugyanolyan az utazás, mint régen, de nem is lehetetlen.
Prostinak biztos nem prosti, nem "olyan lány". Válogatós a pasikat illetően nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!