Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval elsősorban leszögezném, hogy tudom, hülye vagyok. Erről a sztoriról nem meséltem senkinek de 12 éves koromban történt amikor a húgom (féltestvérem) 6-7 éves volt.

Kamaszodtam ugye (tudom ez nem indok) de nagyon kiakartam próbálni milyen csókolózni, és sajnos szegény hugommal próbáltam.. de valahogy mintha talán vissza is csókolt volna. szörnyen megbántam és azóta ha visszagondolok furdal a lelkiismeretem.. nem mertem elmondani senkinek és csak reménykedni tudok hogy később ezt nem hozza szóba majd a húgom.. igazából fogalmam sincs, hogy mit tegyek, de tényleg nagyon nagyon megbántam hogy pár éve ekkora marha voltam. szerintetek?

2021. márc. 28. 22:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez a beteg f-sz megint...
2021. márc. 29. 23:27
 12/12 anonim ***** válasza:
És még válaszolgat is magának másik profilról...
2021. márc. 29. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!