Szerintetek mit tegyek?
Szóval elsősorban leszögezném, hogy tudom, hülye vagyok. Erről a sztoriról nem meséltem senkinek de 12 éves koromban történt amikor a húgom (féltestvérem) 6-7 éves volt.
Kamaszodtam ugye (tudom ez nem indok) de nagyon kiakartam próbálni milyen csókolózni, és sajnos szegény hugommal próbáltam.. de valahogy mintha talán vissza is csókolt volna. szörnyen megbántam és azóta ha visszagondolok furdal a lelkiismeretem.. nem mertem elmondani senkinek és csak reménykedni tudok hogy később ezt nem hozza szóba majd a húgom.. igazából fogalmam sincs, hogy mit tegyek, de tényleg nagyon nagyon megbántam hogy pár éve ekkora marha voltam. szerintetek?
Ne aggodj, ennel tudok durvabbat. Hasonlo okokbol.
Semmi nem fogtortenni. Probald elfelejteni.
Senki nem.olyan hulye, hogy ezt felemlegesse. Ha te nem fogod, akkor a tesod sem. Masreszt o lehet elfelejtette vagy el dogja, ha te nem emlegeted neki. 6-7 evest irsz mar kb 4 ev mulva nem fog eszebejutni.
Ugyhogy akadj le a sajat lelkiismeretedeol, meg a 12 eves kori hulyesegeidrol. Higyj nekem ennel sokkal gazabb dolgot is tehettel volna pl. szenaboglyakat gyujtogattol vagy hajlektalant alaztok, anyadekat kukkoljatok szex kozben stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!