Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval elsősorban leszögezném, hogy tudom, hülye vagyok. Erről a sztoriról nem meséltem senkinek de 12 éves koromban történt amikor a húgom (féltestvérem) 6-7 éves volt.

Kamaszodtam ugye (tudom ez nem indok) de nagyon kiakartam próbálni milyen csókolózni, és sajnos szegény hugommal próbáltam.. de valahogy mintha talán vissza is csókolt volna. szörnyen megbántam és azóta ha visszagondolok furdal a lelkiismeretem.. nem mertem elmondani senkinek és csak reménykedni tudok hogy később ezt nem hozza szóba majd a húgom.. igazából fogalmam sincs, hogy mit tegyek, de tényleg nagyon nagyon megbántam hogy pár éve ekkora marha voltam. szerintetek?

2021. márc. 28. 22:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
egyébként én is lány vagyok:/
2021. márc. 28. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kamu.
2021. márc. 28. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem menjél dokihoz.
2021. márc. 28. 22:29
 4/12 A kérdező kommentje:
tökre kétségbe vagyok esve, hagyjál már a hülye kommenteddel, ha lehet akkor normálisabb válaszokat kérek szépen . köszi
2021. márc. 28. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Ahhoz normális kérdést tegyél fel. Érdekes hogy újra és újra előjönnek a rokon- testvér szex kérdések. És ugyanaz a perverz suttyó kamuzza össze őket...
2021. márc. 28. 22:33
 6/12 anonim válasza:
7%
Ha tényleg igaz amit mondasz akkor első kérdésem, hány év telt el azóta? Másik pedig lehetetlen lenne ezt vele megbeszélni? Próbáld meg ha látod rajta, hogy ő is emlékszik, ha nem hát jól jártál. De végülis ő a Testvéred másrészt pedig szerintem teljesen normális az ilyen. Velem is volt hasonló és baráti körben is.
2021. márc. 28. 23:06
 7/12 anonim válasza:
28%
Ha fiú lennél rosszabb lenne a helyzet, de így szerintem nem annyira gáz.
2021. márc. 28. 23:35
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez kamu. Jelentettem.
2021. márc. 28. 23:41
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne aggodj, ennel tudok durvabbat. Hasonlo okokbol.

Semmi nem fogtortenni. Probald elfelejteni.

Senki nem.olyan hulye, hogy ezt felemlegesse. Ha te nem fogod, akkor a tesod sem. Masreszt o lehet elfelejtette vagy el dogja, ha te nem emlegeted neki. 6-7 evest irsz mar kb 4 ev mulva nem fog eszebejutni.

Ugyhogy akadj le a sajat lelkiismeretedeol, meg a 12 eves kori hulyesegeidrol. Higyj nekem ennel sokkal gazabb dolgot is tehettel volna pl. szenaboglyakat gyujtogattol vagy hajlektalant alaztok, anyadekat kukkoljatok szex kozben stb.

2021. márc. 29. 01:03
 10/12 Laylah ***** válasza:
41%
Csak felejtsd el.
2021. márc. 29. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!