Mit csináljak? Többi lent
Szóval az van hogy van 2 (fiú) tesóm (én lány vagyok)és az öcsémmel nagyon jól kijövök de ő még csak most fog ált. iskolába menni. És van a bátyjám. Hát vele elég rossz a kapcsolatom. Nagyon sokat veszekedek vele és a szüleimet ez nagyon zavarja. Én már próbáltam mindent. Próbáltam már többet beszélgetni vele de mivel csak én vagyok lány így nincs túl sok közös téma. Mondtam már neki hogy legalább mikor a szüleink ott vannak akkor ne veszekedjünk. Hát ezt nem sikerült betartanunk.
Nem tudom mit tehetnék még, a válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm!
Tudom hogy eléggé gyerekes és ostoba kérdés
Először is:
hány évesek vagytok?
Másodszor:
min megy folyton a vita?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igazából a vita mindig más miatt van, de a legtöbbször azon van hogy előhozza, hogy őt szeretik a legkevésbé, pedig ő is tudja hogy ez nem így van. Lehet hogy ez amiatt is van, hogy kicsit a középpontban akar lenni?
Ahogy így a 2-es mondja, lehet van benne valami.
#3 mindig ezt próbálom és van amikor sikerül is csak akkor meg elkezdi hogy azért nem szólalok meg mert igaza van.
#4 igen, remélem ez lesz mert ez már nagyon zavar engem is.
Ja egyébként azt még hozzá tenném hogy fizikailag nem bánt csak szóban. És azért mi sem 0-24-ben veszekedünk szóval van mikor jól kijövünk de ez sajnos nem sűrű.
3 vagyok
Igen, ha erre ezt mondja, arra mondhatod, hogy azért, mert belefaradtal a parttalan veszekedesbe es nincs energiad erre. A szuleidet meg kerd meg h beszelgessenek el vele errol h mitol erzi igy - nekik kellene vlmn valtoztatni, ez nem a te hibad, hogy ki milyen vermersekletu meg simulekony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!