A húgom kezd "gép" lenni! Miért csinálja ezt? (lent a többi)
A húgom március óta olyan mint egy "gép". Nem látom mosolyogni, csak tanul, olvas, tanul, olvas...nyáron meg olvas, takarít, mosogat stb.... nem nevet a vicceken, csak hallgat. Nem harcol az igazáért. Rendmániás (tudom hogy kell a rend de ez már ijesztő! mindenki után pakol!), sosem hagyja hogy más megcsináljon neki valamit, majd ő. De a legijesztőbb hogy agyontanulja magát. Pluszba tanul most nyáron, még van amikor főz is. Tudom hogy ez jó de nem szórakozik, nem használja ki a nyarat. A múltkor a Balatonon mit csinált? Na mit? Olvasott egy könyvet a pléden...még a vízbe sem ment bele, le is égett de nem zavarta. Kezd lepunyulni hisz ő nagy sportos volt, minden nap futott, tesin teljes erőbedobásai voltak (a tesitanártól tom). de most semmi...
Mindig kérdezzük erre ő mindig ezt mondja: "Jól vagyok! Minden ok!"
Pedig elég mélabús! Tudjátok hogy hogyan segíthetnénk neki? (tudom hogy furcsa hogy törődök a tesómmal de egy jó nővér ezt teszi)
14/L
hagyjátok sztem a fiúkat még 14 éves siiincs -.-
én is azt tudom mondani, hogy játssz vele, menjetek el együtt sétálni a családdal, kirándulni stb. Amúgy lehet hogy majd kinövi én is ilyen voltam. Az iskolai táborokba is 800 oldalas könyvekkel mentem
hány éves? egyébként elég felelősségteljesen viselkedik.. gondolom lázadó korszakát éli,majd megváltozik. de szerintem ne zavarjon,hogy főz,mosogat,meg TANUL!
ha drogozik,terhes,akkor ijedj meg. :)
7. attól megijednék...
am 11! De márciusig egy sportoló, de mégis lusta, vagány lány állt előttem! És ez hirtelen jött...
am 12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!