Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A húgom kezd "gép" lenni!...

A húgom kezd "gép" lenni! Miért csinálja ezt? (lent a többi)

Figyelt kérdés

A húgom március óta olyan mint egy "gép". Nem látom mosolyogni, csak tanul, olvas, tanul, olvas...nyáron meg olvas, takarít, mosogat stb.... nem nevet a vicceken, csak hallgat. Nem harcol az igazáért. Rendmániás (tudom hogy kell a rend de ez már ijesztő! mindenki után pakol!), sosem hagyja hogy más megcsináljon neki valamit, majd ő. De a legijesztőbb hogy agyontanulja magát. Pluszba tanul most nyáron, még van amikor főz is. Tudom hogy ez jó de nem szórakozik, nem használja ki a nyarat. A múltkor a Balatonon mit csinált? Na mit? Olvasott egy könyvet a pléden...még a vízbe sem ment bele, le is égett de nem zavarta. Kezd lepunyulni hisz ő nagy sportos volt, minden nap futott, tesin teljes erőbedobásai voltak (a tesitanártól tom). de most semmi...

Mindig kérdezzük erre ő mindig ezt mondja: "Jól vagyok! Minden ok!"

Pedig elég mélabús! Tudjátok hogy hogyan segíthetnénk neki? (tudom hogy furcsa hogy törődök a tesómmal de egy jó nővér ezt teszi)

14/L

2012. aug. 8. 17:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
akkor nem mond el valamit. egy sérelem,egy gondolat. vagy nem tetszik saját magának. a 11éves kislányok általában ilyenkor kezdik felismerni azt,hogy tetszhetnek valakinek,vagy hogy más lány szebb náluk,esetleg vékonyabbak... majd elmúlik. anyukád nem vette észre,hogy más?
2012. aug. 8. 17:49
 12/27 A kérdező kommentje:
Anyumnak tetszik az új ügyes, tanulós kislánya. ár az neki is furcsa hogy nem megy sehova pedig régen midnen nap kijárt focizni de mostmár nem
2012. aug. 8. 17:53
 13/27 anonim ***** válasza:
60%

megunta. átgondolta,és úgy gondolja nem nőies sport,vagy bármi!

változnak az emberek. amíg nem sír minden nap este halkan a párna alatt,ne aggódj.. változik,és úgy néz ki ő jó irányba!

2012. aug. 8. 17:54
 14/27 Zsizsik666 ***** válasza:
91%

Egyértelműen van valami baja! Talán túlzottan meg akar felelni a környezetének, vagy nagyon görcsöl azon, hogy "tökéletes" legyen. Általában felnőtteknél is úgy van, hogy az ilyen nők kellenek a férfiaknak, dolgozik, mos, főz takarít, mindent megcsinál mindenki helyett,csak felnőttként már elvárás, hogy a nő vigyorogjon a nap 24 órájában, ez olyan kényszervigyorgás.

Mindenképpen mondd el neki, hogy ez nem egészséges, ahogy ő él, így csak depressziós lesz, és ne aggodalmaskodjon annyit mit gondolnak róla, mindenkinek nem lehet megfelelni. Kérd meg, menjen el veled vásárolni, vagy szórakozni valahová,nézzetek valami vígjátékot, vagy mittudomén, vegyél neki egy kutyát vagy macskát. Én mindenképpen leülnék vele beszélgetni, nem jó ez a besavanyodás, és nincs igaza azoknak, akik szerint ez így teljesen jó!

2012. aug. 8. 18:02
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy sír-e mert külön szobában vagyunk. Azt tudom hogy valami papíron minden nap huzigál le valamiket de mindig magánál tartja...gondoltam hogy napirend de lehet h van rajta valami. De a magántulajdonában nem fogok kutakodni!
2012. aug. 8. 18:02
 16/27 A kérdező kommentje:
16! Szerintem sem jó! Am ha vásárolni megyünk neki sosem kell semmi. A mozit szerette de már az sincs nagyon ínyére mondván "mi olyan jó abban?". Beszélgetni meg nem szeret. Gyanús de "érinthetetlen".
2012. aug. 8. 18:05
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

tippelhetek?

vagy egy barátnő vagy egy fiú aki tetszett neki nagyon megbántotta...

ne erőltesd rá a dolgokat, ne csinálj semmit. csak menj odahozzá, öleld meg egy percig, majd mond meg neki hogy neked bármit elmonhat

2012. aug. 8. 18:13
 18/27 A kérdező kommentje:
rzt majd kipróbálom...nem nagyon ölelkezünk! Ebben nem változott! Sosem szeretett ölelkezni. De majd megpróbálom csak most épp az udvaron nyomkodja az orra hegyéről a pattanást mert úgy van vele hogy azt ki kell nyomni, és csak saját magának szabad. :|
2012. aug. 8. 18:16
 19/27 anonim ***** válasza:
figyelj arra, hogy nincs-e étkezési zavara is. Nem éhezteti-e magát.
2012. aug. 8. 18:46
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem sokat eszik de nem is éhezteti magát. Gondolom neki ilyen étvágya van. Ami abnormalitás a családban mert minden nap húst eszünk mert hát az laktat. :)
2012. aug. 8. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!