A húgom kezd "gép" lenni! Miért csinálja ezt? (lent a többi)
A húgom március óta olyan mint egy "gép". Nem látom mosolyogni, csak tanul, olvas, tanul, olvas...nyáron meg olvas, takarít, mosogat stb.... nem nevet a vicceken, csak hallgat. Nem harcol az igazáért. Rendmániás (tudom hogy kell a rend de ez már ijesztő! mindenki után pakol!), sosem hagyja hogy más megcsináljon neki valamit, majd ő. De a legijesztőbb hogy agyontanulja magát. Pluszba tanul most nyáron, még van amikor főz is. Tudom hogy ez jó de nem szórakozik, nem használja ki a nyarat. A múltkor a Balatonon mit csinált? Na mit? Olvasott egy könyvet a pléden...még a vízbe sem ment bele, le is égett de nem zavarta. Kezd lepunyulni hisz ő nagy sportos volt, minden nap futott, tesin teljes erőbedobásai voltak (a tesitanártól tom). de most semmi...
Mindig kérdezzük erre ő mindig ezt mondja: "Jól vagyok! Minden ok!"
Pedig elég mélabús! Tudjátok hogy hogyan segíthetnénk neki? (tudom hogy furcsa hogy törődök a tesómmal de egy jó nővér ezt teszi)
14/L
Mondtam anyumnak h nem bizti h ez így jó erre ő: "Inkább örülök! Most te vehetsz róla példát...neki rendben van a szobája...neked mindenhol ruhák hevernek (ami igaz is xD)!
Vegyek példát a húgomról? O.o
Am apumnak nem nagyon tetszik ez mert ő sportdrukker de örül hogy tanul és hogy nem a gépet nyomja mint én de le vagyok égve, így nem nagyon van kedvem kimenni hogy tovább "rákuljak".
Figyeld meg, h bizonyos tevekenyseget minden nap ugyan abban az idoszakban vegzi-e (itt akar percre pontosan)
Lehet, hogy kezdodo OCD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!