Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A húgom kezd "gép" lenni!...

A húgom kezd "gép" lenni! Miért csinálja ezt? (lent a többi)

Figyelt kérdés

A húgom március óta olyan mint egy "gép". Nem látom mosolyogni, csak tanul, olvas, tanul, olvas...nyáron meg olvas, takarít, mosogat stb.... nem nevet a vicceken, csak hallgat. Nem harcol az igazáért. Rendmániás (tudom hogy kell a rend de ez már ijesztő! mindenki után pakol!), sosem hagyja hogy más megcsináljon neki valamit, majd ő. De a legijesztőbb hogy agyontanulja magát. Pluszba tanul most nyáron, még van amikor főz is. Tudom hogy ez jó de nem szórakozik, nem használja ki a nyarat. A múltkor a Balatonon mit csinált? Na mit? Olvasott egy könyvet a pléden...még a vízbe sem ment bele, le is égett de nem zavarta. Kezd lepunyulni hisz ő nagy sportos volt, minden nap futott, tesin teljes erőbedobásai voltak (a tesitanártól tom). de most semmi...

Mindig kérdezzük erre ő mindig ezt mondja: "Jól vagyok! Minden ok!"

Pedig elég mélabús! Tudjátok hogy hogyan segíthetnénk neki? (tudom hogy furcsa hogy törődök a tesómmal de egy jó nővér ezt teszi)

14/L

2012. aug. 8. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szólj anyudnak,hogy ez nem biztos hogy jó. Az egyik ismerősünknél így kezdődött a gyerek kényszerbetegsége. Túl rendes lett. Megigazította a könyvet az asztalon, folyton kezet mosott órákkal többet tanult a testvérénél. Nem akarok vészmadárkodni, de jó lenne ha egy felnőtt beszélne egy szakemberrel a húgod viselkedéséről, az összes furcsaságot elmesélve.
2012. aug. 8. 18:59
 22/27 A kérdező kommentje:

Mondtam anyumnak h nem bizti h ez így jó erre ő: "Inkább örülök! Most te vehetsz róla példát...neki rendben van a szobája...neked mindenhol ruhák hevernek (ami igaz is xD)!

Vegyek példát a húgomról? O.o

Am apumnak nem nagyon tetszik ez mert ő sportdrukker de örül hogy tanul és hogy nem a gépet nyomja mint én de le vagyok égve, így nem nagyon van kedvem kimenni hogy tovább "rákuljak".

2012. aug. 8. 19:04
 23/27 anonim ***** válasza:
kezd nőiesedni, lassan megjön neki az első menzesze szerintem, sok barátnőmnek is ilyenkor jött meg. de az is elég valószínű, hogy valamelyik osztálytársa megbántotta.
2012. aug. 8. 23:20
 24/27 A kérdező kommentje:
neki már tavaly óta megvan...vagyis mikor nála kerestem a tolltartómat (mert kölcsön kérte akkor találtam 2 csomagot. De am a nőiesség nem arról szól hogy savanyodj be! Sztem...most táborba ment mert ha év elején kérdezik a Balaton mellé tudjon még valamit mondani.
2012. aug. 9. 10:42
 25/27 anonim válasza:

Figyeld meg, h bizonyos tevekenyseget minden nap ugyan abban az idoszakban vegzi-e (itt akar percre pontosan)

Lehet, hogy kezdodo OCD.

2012. aug. 9. 20:32
 26/27 A kérdező kommentje:
majd figyelek!
2012. aug. 9. 20:54
 27/27 A kérdező kommentje:
gyorsan jobban utána olvastam az OCD-nek! remélem nem! Majd nagyon figyelek!
2012. aug. 9. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!