1/12 anonim válasza:
Igen, elviselhetetlen. A mostohahugom állandóan beragad a mosógépbe, és nekem rinyál, hogy segítsek neki, meg mindig akkor akar jönni fürdeni, mikor én is fürdök. Már nem tudom, mit csináljak vele, hogy békén hagyjon.
4/12 anonim válasza:
A fiatal testvérpárok 70%-a. Majd lenyugszotok.
5/12 anonim válasza:
Nem néha, hanem soha. Meg is szakítottam vele a kapcsolatot úgy 12 éve. Nem bántam meg
6/12 anonim válasza:
igen, bátyám folyton cseszeget, amitől elég elviselhetetlen tud lenni
7/12 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy cseszeget?
2021. ápr. 2. 21:23
8/12 anonim válasza:
bökdös, csikiz, húzza a hajam, stb... gyerekes dolgok, de egy idő után kicseszettül fel tudnó vele idegesíteni
9/12 anonim válasza:
Én egyenesen gyűlölöm a testvérem, főleg mióta szektásokat hozott a családba és teljesen hülye lett. Bárcsak soha ne látnám többé.
10/12 anonim válasza:
Szektasokat vitt a családba? Jesszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!