Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy esne ez nektek? Elfelejt...

Hogy esne ez nektek? Elfelejtenétek az ilyen " testvért?"

Figyelt kérdés

Röviden próbálom

Apa meghalt nyáron ( engem leszart nővérem volt a szent)

Én fizettem ki a hamvasztást temetni nem tudtam, nővéremnél van az urna.

Azt ígérte majd a hagyatékin a pénzből vissza adja.

(180 ezerről beszélünk ugye ezt osztva 3mal mert 3man vagyunk tesók)

Én semmi papírt nem kaptam.

Ma mondta anyám, hogy mamám mondta neki, hogy nővérem már mikor felvette a rá eső részt...már el is költötte...

Én erre nagyon dühös lettem, gondoltam hagyok neki fizetési meghagyást,de többe kerülne.

Majd még anyámékra leszek kíváncsi oda adják-e a részüket, mert bezzeg a temetési költségbe senki egy ft-ot nem adott, azt is leszarták van-e mit ennem vagy mi... Egyedül lakok nekem nincs senki relatív aki segített volna ezekben.

Azt is leszarták, hogy vagyok hogy dolgozom fel.

Én a végső kapcsolat megszakítás mellett döntöttem, mert ez egy nagyon gusztustalan dolog volt.

2021. márc. 19. 18:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem volt lelkem ettől függetlenül a " fagyóban tárolni halála utáni élete végéig"

Ügyvéd ma már nem vette fel,de hétfőn hívom.. ilyen szerintem nem létezik.. emailen is küldtem a költség elszámolást + postán is... Nem értem mi van

.. össze vagyok zavarodva, összetörve

.. wtf ...

2021. márc. 19. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Apám testvére meghalt pár éve, anyám állt minden temetési költséget, mert apám többi rokona le sem szarta dolgot, a temetésre sem jöttek el. Addig érdekelte őket a dolog, hogy felhívják anyámat mit kell segíteni az elhunyt házának kipakolásánál (azaz hogy van e cucc amit felmarkolhatnának). Azóta virág se , semmit nem vittek a sírra.
2021. márc. 20. 01:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Tehát sajnos ez ilyen, ilyenkor derül ki igazán, milyenek az emberek.
2021. márc. 20. 01:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Engem akkor ellehet felejteni... Eddig is se voltam fontos.
2021. márc. 20. 03:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Kitöröltem facebookról nem mintha ezzel bármi változna... De jelzés h az életemből is töröltem. Majd ha esetleg 8év múlva észre veszi, mert kötve hiszem h észrevenné mikor le se szar... Akkor majd elmondom neki h gondkozzon el
2021. márc. 20. 03:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Az lehetetlen, hogy semmi papírt nem kaptál. Mit mondtak a hagyatékin?

Ki csinálta meg a hagyatéki leltárt? Amellett kellett -volna- csatolni a temetési -és más, közüzemi- költségeket.

Nem hiányozhat az aláírásod a hagyatéki papírokról, úgy le se zárhatják.

2021. ápr. 7. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!