Hogy esne ez nektek? Elfelejtenétek az ilyen " testvért?"
Röviden próbálom
Apa meghalt nyáron ( engem leszart nővérem volt a szent)
Én fizettem ki a hamvasztást temetni nem tudtam, nővéremnél van az urna.
Azt ígérte majd a hagyatékin a pénzből vissza adja.
(180 ezerről beszélünk ugye ezt osztva 3mal mert 3man vagyunk tesók)
Én semmi papírt nem kaptam.
Ma mondta anyám, hogy mamám mondta neki, hogy nővérem már mikor felvette a rá eső részt...már el is költötte...
Én erre nagyon dühös lettem, gondoltam hagyok neki fizetési meghagyást,de többe kerülne.
Majd még anyámékra leszek kíváncsi oda adják-e a részüket, mert bezzeg a temetési költségbe senki egy ft-ot nem adott, azt is leszarták van-e mit ennem vagy mi... Egyedül lakok nekem nincs senki relatív aki segített volna ezekben.
Azt is leszarták, hogy vagyok hogy dolgozom fel.
Én a végső kapcsolat megszakítás mellett döntöttem, mert ez egy nagyon gusztustalan dolog volt.
Nem váltak el papíron.
Külön éltek
Össz vissz a fizetése volt neki a számlán olyan 210 ezer körül... A többit meg 27 ezer eljárási díj vagy mi..
Én jeleztem és csatoltam is a számlakivonatomat h én küldtem
Semmi papírt nem kaptam
Egyszer kaptam ott rosszul volt a születési dátumom, ezt kaptam vissza javítva... Aztán ott voltak ezek a költségek felsorolva...de h most azzal a 180-al mi van arra senki semmiz nem mondott...
Gondolom már jogerős ha már felveszegetik a pénzt, ilyenkot mi van?
Tehát én úgy értelmeztem h a 210-ből én visszakapom a 180-at tisztán , vonnak le x összeg közjegyzői díjat és ami marad kb 5 ezer ft/ fő sacc .
Nem így kellett volna lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!