Tesóm mióta új párja van folyamatosan hízik, szóvá tegyem ?
Figyelt kérdés
Mintha direkt csinálná. Szűk ruhákat hord pedig eléggé duckó lett.2021. márc. 14. 10:45
1/23 anonim válasza:
Igen, mindenképpen mutass rá a külseje változására!
2/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ràmutatni nem kell mert biztos ő is észrevette csak fogynia kellene vagy legalább leállni.
2021. márc. 14. 10:47
3/23 anonim válasza:
Majd leáll ha akar. Mi vagy te, az anyja hogy nevelnéd? Szerinte magától is tudja hogy hízik. Már ha hízik.. És nem terhes.
4/23 A kérdező kommentje:
Nem terhes. És csak tartok tőle miért csinálja az is baj ha aggodom a tesomert ?
2021. márc. 14. 10:58
5/23 anonim válasza:
Az nem baj. a baj hogy bele akarsz szólni. Nyilván nem gyerek ha párja van, el tudja dönteni mit akar.
6/23 A kérdező kommentje:
Akkor semmit se szóljak hogy az egykor csinos tesom megváltozott? Majdnem minden hétvégén vagy kéthetente jonnek és minden két hét után ducibb.
2021. márc. 14. 11:02
7/23 anonim válasza:
ne szolj semmit, nem a te dolgod. ha majd o szova teszi hogy “jaj most nezd meg milyen kover vagyok, akkor finoman ra lehet mutatni, hogy igen eszrevettem hogy felszaladt par kg, ha gondolod menjunk el egyutt futni, stb”
8/23 A kérdező kommentje:
120kmre költözött így ilyesmi nem megoldható, de segítenék neki támogatnám vagy Nemtom mi lehet a baja.
2021. márc. 14. 11:09
9/23 anonim válasza:
Miért kellene neked szólnod?
Gondolod, hogy neki nincs tükre?
Lehet, hogy a pasija a duci csajokat szereti és neki akar megfelelni.
Semmiképp nem a te dolgod!
10/23 A kérdező kommentje:
A testvéremről van szó és ezért érdekel. Ha ezért csinálja elmondana nem aggódnék akkor feleslegesen ( Bar hülyeségnek tartom )
2021. márc. 14. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!