Hogyan tegyem és milyen virághagymákat, hogy szép és folyamatosan virágzó kertem legyen?
Sajnos egyáltalán nem értek a virágokhoz,de szeretnék olyan virágot is,ami vázába,temetőbe is jó és mutatós a virágoskertben.
Hogyan rendezzem el a virágokat ,hogy szép legyen,pl.venni szeretnék fűszegélyt is.(azt a műanyag valamit)
Szia!
Bár én nagyon kezdő vagyok, a kertben, de azért elmondom, hogy én hogyan kezdtem tavaly a virágoskert kialakítását.
Most így az ősz folyamán beszerzem azokat, amiket a fagyokig kell elvetni( nálam lesz majd: tulipán,nárcisz,kikerics,gyöngyike....stb...és nagyon szeretnék majd rózsákat.
Az ősszel vetett virágok tavaszra szépen megindulnak, majd kora tavasszal beszerzem és elvetem azokat, melyek a nyár folyamán virágoznak (tavaszi virághagymák: kardvirág, dália,begónia, liliom...stb...)közben veszek évelő virágokat is, így mindig van virág a kiskertben.
Nem tudom, hogy lehet-e írni netes oldal címét, hogy a moderátor ne törölje ki ezért, ha érdekel, akkor szívesen megírom privibe, hogy én honnan szoktam rendelni.
Köszönöm a választ!
A hagymákat virágokat betudom szerezni,azóta már ültettem nárciszt,tulipánt és krókuszt.Vettem a tescoban kardvirág hagymát,azt pedig tavasszal teszem földbe :)
Bújtam a netet és eddig jutottam :)
Köszönöm még egyszer a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!