Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Emiatt tényleg nem kéne a...

Emiatt tényleg nem kéne a nővéremre bízni a gyereket vagy túlreagálja a család?

Figyelt kérdés
A nővérem vigyázott az 5 éves lányomra közel egy napig, aztán mikor reggel hazahoztuk mindenkinek azt mesélte, hogy a nővérem csókolózott egy férfival, ő látta. Ezt pedig szinte minden családtag rosszallta . Anyósom szerint ezentúl nem kell rábízni a gyereket, a férjem is azt mondta beszélgessek el a nővéremmel. Én beszéltem vele és azt mondta, hogy csak pár percre ugrott be a barátja. A konyhában beszéltek pár mondatot,és ott volt egy csók, de lányomat a nappaliban hagyta a tv előtt és nem vette észre hogy utána ment. Tehát nem is volt a helyiségben a gyerek, valahonnan kintről nézhetett be, de azt sem vették észre.

2021. febr. 6. 08:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
99%
Én nem értem ezen mi a nagy cucc. Vagy retardált tán a kedves anyós, hogy ilyen baromságokon kattog? Én a férjemmel beszélgetnék el, hogy örüljön, hogy van aki vigyáz a gyerekre, ne pattogjon.
2021. febr. 6. 13:11
 22/29 anonim ***** válasza:
99%
Ömm teljesen normális dolgot látott. Két ember szereti egymást, és volt egy csók. Talán csak egy egyszerű szájra puszi volt, csak csónak mondta a kislány. Meg ebből miért kellett családi kupaktanácsot csinálni? Elmondta a kislány, és körbe telefonáltatok, hogy erről ki mit gondol? Elég nevetséges ez. Meg kell mondani a kislánynak, hogy igen, amikor a felnőttek szeretik egymást, akkor szoktak csókolózni. Szegény nővéred ezért meghurcolni, nem csodálom, hogy nem mesélt a párjáról ezek tükrében...
2021. febr. 6. 13:16
 23/29 lizzi77 ***** válasza:
99%
Ha ez ekkora közfelháborodást okoz a családban, akkor nagyom rosszul álltok az intimitás kérdéséhez, nyilván sosem látott a gyerek még ilyet otthon.Ha ti nagyon vallásosak vagytok, akkor még értem a reakciót,de azért nem kéne elfelejteni,hogy a tesód tett eddig szívességet nektek a gyerekfelvigyázással,és nem fordítva.Vihar a biliben effektus egyébként...ennél nagyobb problémátok se legyen sose.
2021. febr. 6. 13:42
 24/29 anonim ***** válasza:
98%
Egyet kell értsék az előzőekkel, őszintén nem értem hogy egyáltalán ezzel mi a problémája a családodnak? Ilyen mondvacsinált okot egy vitára még szerintem nem is hallottam. Ami talán a legfurcsább az egészben az az, hogy a férjed szerint is el kéne beszélgetned a nővéreddel. Na de miről? A kislányod még titeket soha nem látott csókolózni az 5 év alatt? Én teljesen elfogadom ha valaki konzervatívabb módon akarja nevelni a gyereket, de ahogy már előttem is írtak, a csók mint olyan még a Disney mesékben is megjelenik.
2021. febr. 6. 15:22
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Előttem mindent leírtak. Csak az jutott az eszembe hogy mi lenne ha mondanád a férjednek hogy akkor mostantól nem nézhet a gyerek hófehérkét mert ott a herceg megcsókolja, sőt ezt a koporsóban teszi! 🙂 Mindezt 2 gyilkossági kísérlet után.
2021. febr. 6. 16:22
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyan nem történt, ami kárt tehetne a gyerek lelkivilágában. Nem értem, miért kell ezen kiakadni. Sok más kisgyerek családon belüli erőszakot lát (vagy él át), na AZ baj.
2021. febr. 6. 18:52
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik mesében láthat ilyet a gyerek, könyörgöm. Szerintem egyáltalán nem baj, ha van fogalma róla, hogy néz ki, ha két ember szereti egymást (nyilván egy bizonyos mértékig).
2021. febr. 7. 00:37
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

En a tesod helyeben nem vigyazznek tobbet a kislanyra...

Komolyan mar mindenbe bele kotnek . Allj ki a tesod mellett !!!

2021. febr. 7. 02:41
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ivott vagy drogozott volna a kislány társaságában, megérteném a hiszti tárgyát, így nem...
2021. febr. 7. 04:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!