Miért ilyen gyerekes az öcsém?
Figyelt kérdés
13 éves, és szinte mindig ilyen hülye hangokat ad ki, akárcsak egy kisgyerek. Tok sokszor beszél magáról első szám harmadik személyben, vagyis: (legyen a neve Jani) Jani éhes!, stb.
A bofogesbol és a fingasbol meg mindegy egyéb testhangbol viccet csinál, és még a nyílt utcán is képes ultra hangosan bofogni.
2021. jan. 26. 13:53
2/11 A kérdező kommentje:
Azért is furcsállom, mert én nagyon nem így viselkedtem ennyi idősen, mint ő
2021. jan. 26. 14:02
3/11 anonim válasza:
Különbözőek vagytok, nincs azzal semmi baj, majd benő a feje lágya.
Ettől függetlenül a szüleid vagy akár te elmagyarázhatod, hogy ez illetlenség.
4/11 anonim válasza:
Te fiú vagy, vagy lány? Ha utóbbi, akkor semmi meglepő, a lányok korábban érnek. Én sem csináltam 13 évesen ilyeneket, de az akkori fiú osztálytársaim többsége pont ilyen gyerekes volt, mint amilyennek öcsédet leírod.
6/11 anonim válasza:
Általános iskola nyolcadikban, de még középiskola elsőben is rendszeres volt az ilyen...előbb-utóbb kinövi majd.
7/11 anonim válasza:
A kérdésedben van a válasz. Azért mert 13 éves
8/11 anonim válasza:
a fingás vicces, mai napig ha fingok egy öblöset akkro a markomból nővérem orra alá adok egy adagot XD
9/11 anonim válasza:
mert 13 éves
mert neveletlen
mert el van kényezteve (?)
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg csak neveletlen, de lehet valamilyen szellemi fogyatékossága is. 13 évesen már nem viselkedhetne így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!