Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha a tesómnak...

Mit csináljak ha a tesómnak van egy párja aki miatt tönkre ment a kapcsolatom az öcsémmel? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van ez a csaj aki ki használja az öcsém csak a pénzt miatt úgy jöttek össze hogy a kiscsajt ki akarta békiteni az ex-evel csak az közbe össze jöttek.

Mióta együtt vannak kb 4-5 hónapja a tesóm viselkedése nagyon fura lett múltkor majdnem meg ütött mert szóltam valamit a csajjal szemben.

Nem tudom mit csináljak nagyon sok rossz dolog ki derül a csajrol amiről tesóm nem akart tudomást venni 4 ember is mondta neki de ő senkinek nem hisz. :(

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2021. febr. 5. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Semmit nem tudsz csinálni, van aki a saját kárán tanul csak. Legközelebb talán már óvatosabb lesz, de ezek a pénzre hajtó nők nagyon jól megtudják jatszani magukat, ugyanis ebből elnek meg vagy jutnak előre minden téren.
2021. febr. 5. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Semmit! Minél jobban piszkálod, ha szereti annál jobban meg fogja védeni. Ha ő panaszkodik, akkor hallgasd meg, de ne akard mindenáron felvilágosítani, amikor elmúlik a rózsaszín köd, akkor majd átgondolja. Lehet, hogy ő nem tapasztal semmi rosszat, akár lehet ideális a kapcsolatuk is, amit leírtál, abból még az sem derül ki, hogy most vannak gondok, vagy régi pletykákat akarsz felróni neki (amennyiben így van te is gondolkodhatnál, mielőtt beszélsz).
2021. febr. 5. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Jobb ha nem mondasz semmit sem a tesódnak hagyd, talán felébred idõben.
2021. febr. 5. 12:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm igazad van 🙂
2021. febr. 5. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Hány évesek vagytok? Nekünk is nagyon megromlott a tesómmal emiatt a kapcsolatunk tinikorunkban. Az akkori barátnője ki tudja milyen indítatásból tele beszélte a fejét. Jól írják az előttem válaszolók, ha szólni mertem csak olaj volt a tűzre, hatalmas balhék tudtak kikerekedni. Sajnos pár évig együtt voltak, de miután szétmentek elkezdett javulni a kapcsolatunk és már látja milyen rossz hatással volt rá a csaj. Felnőttkorunkra egész jó lett viszonyunk.😊
2021. febr. 5. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Egy szót se szólj, akárhogy rühelled a csajt vonulj háttérbe! Többre mész vele!

Én hasonló hibába estem, a baráti barátom szemét akartam felnyitni, de a védelmező ösztön miatt állandóan a csaj mellé állt, én voltam a közellenség. Mivel védenie kellett, már maga is elhitte, hogy amiket mond, az igaz és mindenki más téved.

Visszavonultam, ráhagytam.

Egy félév nem telt el és szakítottak, mert mivel nem kellett harcolnia a külvilággal a csajért, ennyi idő kellett, hogy maga is rájöjjön azokra, amik mondva lettek neki.

2021. febr. 5. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
És honnan tudod hogy azok az emberek igazat mondanak? Ismered a csajt egyáltalán, vagy mások véleménye alapján ítéled el?
2021. febr. 5. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen aranyásó típusú a csaj és nem csak a hiresztelések miatt mondod, akkor öcséd tanul a saját kárán és ennyi. Csak ha majd hozzád jön szakítás után, ne dörgöld az orra alá, hogy én megmondtam, éppen elég lecke, ha megtapasztalja, milyen a palánkon átqrva.
2021. febr. 6. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!