Mit csináljak ha a tesómnak van egy párja aki miatt tönkre ment a kapcsolatom az öcsémmel? Többi lent.
Van ez a csaj aki ki használja az öcsém csak a pénzt miatt úgy jöttek össze hogy a kiscsajt ki akarta békiteni az ex-evel csak az közbe össze jöttek.
Mióta együtt vannak kb 4-5 hónapja a tesóm viselkedése nagyon fura lett múltkor majdnem meg ütött mert szóltam valamit a csajjal szemben.
Nem tudom mit csináljak nagyon sok rossz dolog ki derül a csajrol amiről tesóm nem akart tudomást venni 4 ember is mondta neki de ő senkinek nem hisz. :(
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Egy szót se szólj, akárhogy rühelled a csajt vonulj háttérbe! Többre mész vele!
Én hasonló hibába estem, a baráti barátom szemét akartam felnyitni, de a védelmező ösztön miatt állandóan a csaj mellé állt, én voltam a közellenség. Mivel védenie kellett, már maga is elhitte, hogy amiket mond, az igaz és mindenki más téved.
Visszavonultam, ráhagytam.
Egy félév nem telt el és szakítottak, mert mivel nem kellett harcolnia a külvilággal a csajért, ennyi idő kellett, hogy maga is rájöjjön azokra, amik mondva lettek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!