Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Emiatt tényleg nem kéne a...

Emiatt tényleg nem kéne a nővéremre bízni a gyereket vagy túlreagálja a család?

Figyelt kérdés
A nővérem vigyázott az 5 éves lányomra közel egy napig, aztán mikor reggel hazahoztuk mindenkinek azt mesélte, hogy a nővérem csókolózott egy férfival, ő látta. Ezt pedig szinte minden családtag rosszallta . Anyósom szerint ezentúl nem kell rábízni a gyereket, a férjem is azt mondta beszélgessek el a nővéremmel. Én beszéltem vele és azt mondta, hogy csak pár percre ugrott be a barátja. A konyhában beszéltek pár mondatot,és ott volt egy csók, de lányomat a nappaliban hagyta a tv előtt és nem vette észre hogy utána ment. Tehát nem is volt a helyiségben a gyerek, valahonnan kintről nézhetett be, de azt sem vették észre.

2021. febr. 6. 08:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Még, ha fél-1 órára lelépett volna a nővéred a barátjával vagy elvonultak volna a szobába és a lányod egyedül marad.

Ez felesleges vita generálás. Ha meg netán tényleg ez volt, amit én írtam a kislány úgyis elmondaná valahogy.

2021. febr. 6. 10:01
 12/29 anonim ***** válasza:
99%
Borzasztóan túlreagálja a család. Minden romcsi disney mesében van csókjelenet, tényeg azt hiszik, hogy a gyerekek hülyék?
2021. febr. 6. 10:30
 13/29 anonim ***** válasza:
99%
Anyósod rosszindulatú és unatkozik, a férjed pedig vevő a hülyeségre. Nem irigyellek.
2021. febr. 6. 10:31
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
irigylem a problémáitokat. engem káromkodni tanítottak apám húgai kiskoromban :D
2021. febr. 6. 11:14
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyósodnak a gólya hozta a férjedet? Vagy ti a férjeddel nem szoktatok a gyerek előtt csókolózni?

Szeret műbalhézni a családod, nem irigyellek. Én inkább az ilyen prűd anyóstól félteném a gyereket, ki tudja milyen hülyeségekkel tömné a fejét nevelés címén.

2021. febr. 6. 11:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elgondolkodtató. Akkor nálatok senki nem csókolózik a párjával? Istentelenül jó párkapcsolati minták lehetnek abban a családban. :D

Ha emiatt nem bízzátok rá a gyereket, az a ti dolgotok, de titeket jobban fog minősíteni. Basszus, csókolózásról volt szó, nem szopóálarcos szadomazo szexről...

2021. febr. 6. 12:02
 17/29 anonim ***** válasza:
85%

ne haragudj, de mi lenne, ha beszelnetek mondjuk a kislannyal is es megkerdeznetek, szepen, hogy milyen volt a novereddel az a par nap es latta-e a noveredet talalkozni valakivel, valaki atjott-e mondjuk hozza latogatoba? Meselje el mi volt, es kiderul.

5 eves kisgyereknek lehet mondani, hogy a felnottek, apa es anya peldaul mashogy puszilkozik egymassal.

2021. febr. 6. 12:10
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Beteg egy család.
2021. febr. 6. 12:18
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Na és ha látta? Elmondod neki hogy a nővéred meg a srác szeretik egymást, azért csókolta meg (mondjuk nem értem a hisztit ekörül,, hisz a csókkal a mesékben is találkozik a gyerek. Csipkerózsika, stb...) inkább azon aggódj hogy a család hisztije miatt a gyerekben úgy rögzül hogy a csók valami ocsmány, undorító, tilos dolog, és emiatt kamaszaként plusz gátlásai alakulhatnak ki. Elmondod a gyerek saját szintjén mi történt, pont. Nem kell túlmagyarázni, de drámázni se kell a semmin.
2021. febr. 6. 12:48
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
Atya úristen..és a kedves anyós mit mondott? Azt hogy néz rá ő vagy azt mondta vidd valaki máshoz?
2021. febr. 6. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!