Emiatt tényleg nem kéne a nővéremre bízni a gyereket vagy túlreagálja a család?
Még, ha fél-1 órára lelépett volna a nővéred a barátjával vagy elvonultak volna a szobába és a lányod egyedül marad.
Ez felesleges vita generálás. Ha meg netán tényleg ez volt, amit én írtam a kislány úgyis elmondaná valahogy.
Anyósodnak a gólya hozta a férjedet? Vagy ti a férjeddel nem szoktatok a gyerek előtt csókolózni?
Szeret műbalhézni a családod, nem irigyellek. Én inkább az ilyen prűd anyóstól félteném a gyereket, ki tudja milyen hülyeségekkel tömné a fejét nevelés címén.
Ez azért elgondolkodtató. Akkor nálatok senki nem csókolózik a párjával? Istentelenül jó párkapcsolati minták lehetnek abban a családban. :D
Ha emiatt nem bízzátok rá a gyereket, az a ti dolgotok, de titeket jobban fog minősíteni. Basszus, csókolózásról volt szó, nem szopóálarcos szadomazo szexről...
ne haragudj, de mi lenne, ha beszelnetek mondjuk a kislannyal is es megkerdeznetek, szepen, hogy milyen volt a novereddel az a par nap es latta-e a noveredet talalkozni valakivel, valaki atjott-e mondjuk hozza latogatoba? Meselje el mi volt, es kiderul.
5 eves kisgyereknek lehet mondani, hogy a felnottek, apa es anya peldaul mashogy puszilkozik egymassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!