Titeket milyen hülyeségekkel bolondított a tesótok, amikor kicsik voltatok?
Nekem azt mondta anya hogy vágjak pofákat meg ne fintorogjak mert egyszer úgy maradok majd! Persze láttam rajta hogy viccel, de akkor is hátborzongató volt elképzelni...
Gyerekek, én beszarásig röhögtem itt a kitalált dolgokon :DDDDDD laposember, Kekec, Gúbelpotómusz :DDDDDDDDDDDD kész!
Már csak az Érmelléki Kuglófember hiányzik, az még feltenné a koronát :DDDDD
Én nagytesó voltam, és azt mondtam a nagyobbik húgomnak, hogy az aszalt datolya az döglött cserebogár.
(És nem tűnt föl neki, hogy én zabálom két pofára, mint kacsa a nokedlit.)
Bocs tesó, nagyon görény voltam, belátom. :D
(De téged aztán senki sem múlt felül.)
Minket anya vágott át ilyenekkel.
Ne tartsuk vissza a vizeletet, ha érezzük menjünk el wc-re mert kilyukad a húgyhólyagunk.
Na egyszer nővérem egy csomó céklát evett, ketten voltunk otthon. Naná hogy addig bégáztuk egymást, hogy ez a húgyhólyag biz' kiszakadt
Mentünk az ügyeletre. A doki jót röhögött rajtunk.
Én Öcsémnek mindig azt mondtam, hogy őt a kukoricásban találtuk, amikor még baba volt.
Hugom pár évvel fiatalabb, mint mi. Amikor idegesített minket és jött oda, akkor úgy csináltunk Öcsémmel, mintha levegő lenne. "Te hallasz valamit? Nem, csak zümmög a légy." 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!