Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket milyen hülyeségekkel...

Titeket milyen hülyeségekkel bolondított a tesótok, amikor kicsik voltatok?

Figyelt kérdés
Nekem pl. a nővérem azt mondta, hogy a sót anyáék készítik porított dínócsontból, meg hogy ha lesz gyerekem, nem hívhatom Arielnek (a kis hableány után) mert össze fogják keverni a mosóporral és beteszik a mosógépbe. És hogy a csokis nesquik gabonapehely nyúl "potyadékból" van. Ha nektek is van hasonló emléketek, írjátok meg légyszi, néha olyan jókat lehet derülni a gyerekkori hülyeségeken. :D

2021. jan. 24. 23:26
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta anya hogy vágjak pofákat meg ne fintorogjak mert egyszer úgy maradok majd! Persze láttam rajta hogy viccel, de akkor is hátborzongató volt elképzelni...

Gyerekek, én beszarásig röhögtem itt a kitalált dolgokon :DDDDDD laposember, Kekec, Gúbelpotómusz :DDDDDDDDDDDD kész!

Már csak az Érmelléki Kuglófember hiányzik, az még feltenné a koronát :DDDDD

2021. jan. 25. 17:43
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
A lapos ember mellett a rèzf@szù bagoly is leselkedett ram, ezert nem mertem este kimenni. Annyi hulyeseggel ijeszgetett. :))
2021. jan. 25. 18:28
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak a dugóval ijesztegettek. Aztán volt, hogy ültem a kádban és ficánkoltam, valahogy kihúztam a dugót. A víz elkezdett lefolyni, én meg üvöltöttem, mert féltem hogy én is lefolyok.
2021. jan. 25. 18:42
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amúgy dédmamám mondta,hogy elvisz a pulyaszedő ha rossz leszek.. ez a kukásautó volt. Láttátok volna azt a pánikszerű menekülést,amikor befordult az utcába a kukás.. :D
2021. jan. 25. 18:58
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
A pulyaszedő, mumus, böbös, böbőc, zsákosember, kukásautó meg ócskáscigány gyakori gyermekijesztők, bár ezeket a szülők, nagyszülők használják inkább, nem a tesók. A Gúbelpotómusz zseniálisan eltalált: na ilyet tényleg csak egy fiatal gyerek tudna kitalálni, még a horrorszerzők se tudnak ennyire kreatívak lenni :D
2021. jan. 25. 19:03
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Én nagytesó voltam, és azt mondtam a nagyobbik húgomnak, hogy az aszalt datolya az döglött cserebogár.

(És nem tűnt föl neki, hogy én zabálom két pofára, mint kacsa a nokedlit.)

Bocs tesó, nagyon görény voltam, belátom. :D

(De téged aztán senki sem múlt felül.)

2021. jan. 25. 19:16
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Minket anya vágott át ilyenekkel.

Ne tartsuk vissza a vizeletet, ha érezzük menjünk el wc-re mert kilyukad a húgyhólyagunk.

Na egyszer nővérem egy csomó céklát evett, ketten voltunk otthon. Naná hogy addig bégáztuk egymást, hogy ez a húgyhólyag biz' kiszakadt

Mentünk az ügyeletre. A doki jót röhögött rajtunk.

2021. jan. 26. 06:27
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Én Öcsémnek mindig azt mondtam, hogy őt a kukoricásban találtuk, amikor még baba volt.

Hugom pár évvel fiatalabb, mint mi. Amikor idegesített minket és jött oda, akkor úgy csináltunk Öcsémmel, mintha levegő lenne. "Te hallasz valamit? Nem, csak zümmög a légy." 🤣

2021. jan. 26. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!