Titeket milyen hülyeségekkel bolondított a tesótok, amikor kicsik voltatok?
15
Nekem azt mondta, egy bokor alatt találtak. :D
OFF:
Lehet, hogy lepontoztok, de nekem csöppet sem fér bele a szokásos testvéri "hülyítésbe", hogy azt mondja a nagyobb testvér a kisebbnek, hogy őt örökbe fogadták. Az biztos, hogy én rettenetesen megharagudnék a nagyobbik gyerekemre, ha a kisebbiknek ilyet mondana.
Öcsként a nőveremet avval szivattam, hogy csak örökbe van fogadva, sokat sírt is amiatt a szüleimtől is jól kikaptam de nem hagytam abba.
Folyton idétlen neveket talaltam ki magamnak, azt mondtam ha nem igy hivtok, akkor nem hallgatok ratok, de ha igen akkor segitek is nektem mert egy josagos szörny vagyok, kitalaltam egy hattertörtenetet, hogy honnan jövök stb. de igen bonyolult nevek voltak, alig tudtam megjegyezni :-D volt, hogy a tesomat kerdeztem,hogy most hogyanis hivnak engem :-D ezt mindig nagytakaritasnal jatszottam el es mindenre külön megkellett kerniük :-D
Ha benne vagyok a kádban,amikor kivan húzva a dugó,én lemegyek a lefolyón. 😅
Ha rossz leszek akkor elvisz a radai rosseb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!