Titeket milyen hülyeségekkel bolondított a tesótok, amikor kicsik voltatok?
Hehe! Engem annakidején azzal, hogyha lefekvés után kilóg a lábam vagy kezem a takaró alól, akkor leharapja a Gúbelpotómusz :DDD
Sokáig nyakig betakarózva aludtam emiatt :D
Egyszer megkértem, rajzolja le a Gúbelpotómuszt...hát elég randa szerzet volt, egy groteszk gömbszerű izé, aminek a földig lóg a nyelve.
Aztán egyszer láttam hogy kitakarózva alszik & megkérdeztem, hogy őt miért nem eszi meg a Gúbelpotómusz :D ötölt-hatolt, aztán nagy nehezen beismerte hogy csak kitalálta az egészet
Nagyanyám meg azzal rémisztett, hogy ne fogjam meg a varangyosbékát mert szemenpisil :D
Gyerekként engem is azzal hülyítettek a tesóim,hogy a nesquikes gabonapehely az nyúlkaki:D
Illetve azzal,hogy ha lenyelem a dinnyemagot,akkor dinnye nő a hasamban,és kidurranok.A bátyám szeretett azzal is rémisztgetni,hogy elbújt a garázsban,és ijesztő hangokat adott ki,hogy azt higgyem,szörnyek élnek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!